Seuraa 

Tiedän että on tietysti yksilöllistä mutta millaisia kokemuksia teillä on? Kuinka pitkät välit teillä on tullut sektioiden välille?

Haaveilen suurperheestä ja lääkäri sanoikin että voi sektioilla tullakin suurperheen äidiksi mutta kun nykyään lasketaan suurperheeksi usein jo kolmen lapsen perhe eikä se mielestäni ole lähelläkään suurta lapsilukua... :)

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselläni esikoinen syntyi sektiolla ja toinen alateitse, joten omaa kokemusta perättäisistä sektioista ei ole, mutta tiedän äidin jolle on tehty 4 sektiota ja sanottiin, että kohtu kestää vielä jos lisää lapsia haluavat. Toisaalta tiedän myös äidin, jolle sanottiin toisen sektion jälkeen, että seuraavassa raskaudessa riskit ovat jo niin suuret, että kannattaa vakavasti harkita lapsiluvun olevan tässä.

Ensimmäinen kiireellinen, pystyviilto, toinen hätäsektio samaan viivaan. Leikkaavalta lääkäriltä saa parhaan tiedon kohdun kestävyydestä. Minulla kuulemma " priimaa" , että vois tehdä vaikka piankin lisää, mutta henkisesti en taida enää pystyä. Sen verran kova kokemus oli, että taidan nauttia näistä kahdesta lapsesta, kun jälkimmäinenkin selvisi hengissä.

Itselläni on ensimmäinen sektio takana 2kk sitten, lisää haluamme. Seuraavat vauvat voivat syntyä " normaalisti" alateitsekin.. sitten sen näkee... Ei pelkoja pahempia, vaikka synnytys 18.5h, paikat täysin auki + sektio päälle :) Lääkäri toivotteli Kätilöopistolla 2 vuoden kuluttua tervetulleeksi uudelleen - kohteliaasti tietysti, mutta emme laita vastaan vaikka seuraava vauva syntyisi jo vaikka tänä vuonna! Päälle 30v kun ollaan jo ja lapsia halutaan.

Siskollani on tehty 6 sektiota, 10v, 8v, 7v, 5v, 4v, 7kk. Ihania lapsia.

Jokainen tekee omat ratkaisunsa!

Olen kuullut yhden kohdalla kirurgin " neuvoneen" kolmannen sektion jälkeen unohtamaan lastenhankinnan, mutta uskoisin että tapauskohtainen asia. Eikö arpikudoksen muodostuminenkin vaihtele yksilöllisesti. Toisilla enemmän kuin toisilla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat