Vierailija

onko palvelu hyvää, onko lentokoneet hyviä ja hotellit kunnollisia?

Kommentit (3)

Ihan hyvä oli hotelli ja kiva reissu muutenkin. Palvelu oli hyvää.

Lentokone vähän kyseenalainen (ei oikeasti sen kummempi kuin muutkaan pikkukoneet), mutta huvitti lennon alussa kun keskipaikoilla istuville kävivät lentoemot sanomassa, että "Sitten KUN kone putoaa, niin voisitteko ystävällisesti auttaa ohjaamaan ihmisiä tänne varauloskäynnille?" Tämä siis tuli vähän huonolla englannilla, joten siksi ilmeisesti vähän sanamuodot pielessä. ;)Kiva reissu oli ja suosittelen juuri edullisuuden vuoksi. Itse lähdettiin äkkilähdöllä pari vuotta sitten ilman tietoa hotellista ja paikan päällä selvisi, että saamamme hotellli oli jopa parempi ja lähempänä keskustaa kuin lisämaksusta Suomessa tarjottu hotelli. :)

tiedän kyllä tuon matkan pituus asian, mutta hinta painaa kuitenkin aikalailla tässä asiassa, deturin matkat kun ovat hivenen halavempia. Onko retkistä kokemuksia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aikaa muutama vuosi. Sen jälkeenkin Turkkiin matkattu mutta muilla järjestäjillä ja syynä ei ollut laatu vaan matkan pituus, jos tarkkaan vertailet niin Deturin matkat on tosiasiassa 1 vrk lyhyempiä eli vajaan viikon, johtuu siitä että koneiden kotimaana on Turkki ja vanhat matkaajat tuodaan ensin Suomeen ja sitten uudet viedään paluulennolla Turkkiin kun muilla matkatoimistoilla menee päinvastoin. Tämän kun laittaa vaakakuppiin niin hieman halvempi matkan hinta ei enää olekaan niin houkuttava, ainakin meillä viikon matkalla jokainen tunti on tärkeä. Kahdessa viikossa ei niin suurta painoa tuolla olisikaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat