Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kertokaa kokemuksianne, kiitos=)

Kommentit (11)

Hotelli oli Holiday Inn ihan parinsadan metrin päästä rannasta. Ihan siisti ja kiva paikka, kuitenkin baareja joka paikassa ja yöelämä erittäin vilkas. Kannattaa vuokrata auto muuten kun joku edellinen jo ehdotti! Rannat siistit ja ihmiset ystävällisiä. Hinnat pilvissä joten kannattaa varautua siihen että hotellialtaalla voi viinilasi maksaa jopa 6 euroa. Riippuu tietenkin paikasta ja vuodenajasta, me oltiin just Uutena vuotena joten olivat hinnat varmaan sen takia aivan uskomattoman korkealla.

Muuten oli kiva loma. Lento oli rasittava. Ensin 3 tuntia Lontooseen. Sitten 2 tuntia odottamista ja sitten vielä monta tuntia Floridaan.

Onnea matkaan!

Olisimme lähdössä ensi joulukuussa. Talvikuukausia ajattelimme just ihan sen takia kun kesällä siellä on kuulemma todella kuumaa/kosteaa ja sitten on tämä hurrikaanikausi...Ajattelimme varata itse lennot ja hotellin, eli emme menisi esim.aurinkomatkojen kautta. Luulisin että näin voisi päästä halvemmalla, vai mitä mieltä olette?Netistä löytyy varmasti paljon tietoa, mutta minun mielestä on hyvä kuulostella myös muitten kokemuksia, siksi utelen =)ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihmiset ovat ystävällisiä, siellä on lämmintä :), upeat hiekkarannat. Lasten kanssa on turvallista liikkua ja lapsille on myös paljon nähtävää.


Auto kannattaa vuokrata ehdottomasti, sillä kilometrejä tulee kertymään.Suosittelen: Disney World, Everglades, Key West, Palm Beach (upeita rantoja ja taloja..).Pelkästään jossain hienossa kauppakeskuksessa saisi kulumaan vaikka viikon. Tavarapaljous on ihan järjetön. Naisille vaikka millasia vaatteita, mutta miesten vaatteet Floridassa olivat yllätyksekseni enimmäkseen setä-lookia.

on mm. Lion Country Safari jossa ajellaan auton kanssa " safarin" läpi jossa paljon isoja eläimiä, sen jälkeen voi katsoa monta pienempiä eläimiä ihan läheltä päin. Tämän lisäksi on avaruuskeskus Kennedy Space Center, jonka luulisi kiinnostavan varsinkin tuon ikäistä poikaa, siellä näkee ihan oikeita avaruusaluksia ja kaikkea muuta mielenkiintoista.

Oikein mahtava kohde ja varsinkin lasten kanssa. Kaikenikäisille on nähtävää (disney, Universal studiot, Everglades, vesipuistoja, isoja ostareita jne. jne.) Teemapuistot ja huvipuistot ovat niin isoja, että niihin kannattaa varata melkein yksi päivä/puisto , koska välimatkat on aika pitkiä. Auto kannattaa ehdottomasti vuokrata, koska ilman autoa ei siellä oikein pärjää.Key Westissä kannattaa myös käydä, upea paikka, lapsetkin tykkäävät. Ja matkalla Key WEstiin on mahtava uimaranta Bahia Honda, suosittelen!Hotellit siistejä, ja mikä parasta kaikkialla todella ystävällinen palvelu ja lapset huomioidaan hyvin.Milloin ajattelitte matkustaa? Kesää en suosittele, koska silloin on todella kuumaa ja kosteaa, talvella sopivan lämmintä eikä ole niin suurta huolta hurrikaaneista.


Itseasiassa joulun aikaan siellä on ihan superhyvät alennukset joka kaupassa. Alennukset on pikkasen eri luokkaa kuin täällä... Saat merkkivaatteita ihan pilkkahintaan. Siellä alkaa joulualennukset jo ennen joulua ja jenkit tuntuu harrastavan kaikkia ihmealennuksia muutoinkin.Turistirysissä on aina kallista, joten kannattaa vähän vaivautua liikkumaan siitä hotellin baarista jonnekin muualle. Floridassa on upeita ravintoloita ja ruokaa ihan mihin tahansa makuun. Myös health food -storeja ja -rafloja löytyy. Kauppojen vihannes- ja hedelmätiskit ovat valtavat.Sain ihan suussasulavaa kasvisruokaa eräässä meksikolaisessa raflassa siellä.Jos haluaa sieltä ostaa viinaksia kotiin, niin KANNATTAA. Hyvät viskit (chivas regal, esim.) maksaa ehkä n. puolet mitä täällä. Ostin myös ihan pilkkahintaan 2 litran Kentucky -viskipullon.ikenmoista viheltäjää liikkuu. 4-vuotiasta nyt automaattisesti varmasti muutoinkin pitää kädestä koko ajan yms. Siellä on lapsiperheitä vaikka kuinka, joten kyllä siellä lapsen kanssa pärjää. Normaalisti tarkkaavaisena tietysti, siellä ei lasta kannata yksinään päästää mihinkään, eikä hetkeksikään pois silmistä. Ei kannata ruveta pelkäämään, mutta tosiasia on, että lapsikaappauksia tapahtuu ja valkoiset ilmeisesti halutuimpia. Mutta - eiköhän todennäköisyys sille ole aika hemmetin pieni.

Vierailija

Mitenkähän sellainen pärjää Amerikas jolla kortti muttei ole ajanut autoa ikinä autokoulun jälkeen? Ei varaa palkata kuskia. Ei uskallusta ajaa ilman ajokokemusta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat