Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (35)

Ei vaan. Oikeasti, mikä seksistä tekee sellasen harrastuksen, että sitä on hyväksyttävää harrastaa vain yhden, vakituisen kanssa? Seksi ja rakkaus ovat eri asioita. Miksi pettäminen on likipitäen karmeimmaksi mahdolliseksi teoksi, mitä parisuhteessa voi tehdä, luokiteltu? Jos ei ole rakkaudesta edes kysymys, seksistä vain. Eli sekstaa jonkun toisen kanssa, koska haluaa mielihyvää. Samoinhan voi harrastaa vaikka liikuntaa, koska siitä saa mielihyvää? Eihän " ne" käytössä kulu?

Asioista ei vaan ennen puhuttu. Kyllä sitä esiaviollista seksiä, syrjähyppyjä jne. on harrastettu kautta aikain. Asoita vaan peiteltiin enemmän ja siirrettiin tekoja toisten nimiin. Esim. aviomiehet kasvattivat lapsia ominaan, vaikka ne eivät omia olisi ollutkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mennyt naimisiin jo 17-vuotiaana, kun rupesi seksiä tekemään mieli, tuskin olisi hyvä liitto tullut jos silloin olisin päätä pahkaa paukannut naimisiin

Ap sanoin, mitä sitä sängyn jousia alkaisi venyttelemään. Dildo on kuulemma tuttujen puheiden perusteella se aikamoinen eikä taatusti hakkaa eikä petä.

ei sukupuolitauteja jne.Ei minusta mitenkään outoa. Jos kaksi neitsyttä menee yksiin, kyllä varmaan nauttivat keskenään opetellessaan uutta.ap

No voihan nenä,meillä on kaks sellasta;)Ja itsekin olin yksinhuoltajan lapsi.Voi voi meitä hirvityksiä!

Olen siis harrastanut vain au-seksiä.

Huonot avioliitot, kun ollaan liian nuorina menty väärän tyypin kanssa naimisiin, avioerot, syrjähypyt, kun seksi puolison kanssa ei täytä vaatimuksia, lasten psyykkiset ongelmat, kun elävät onnettomien vanhempiensa kanssa...

Kyllä ovat syrjähypyt (sekä miesten että naisten), taudit, au-lapset, avioerot ja kaikki muukin paha lisääntyneet tilastojen mukaan huimasti 60-luvulta alkaen. Kas kun käyrät menevät juuri samoin kuin vapaan seksin yleistyminen ja seksin siirtyminen muuallekin kuin avioliiton sisälle. Eipä todellakaan olisi mustasukkaisuutta, petoksia jne. samassa mitassa, jos seksi kuuluisi vain kahden väliseen elinikäiseen avioliittoon, vaikka poikkeuksiakin tähän olisi.

Vierailija:

Lainaus:

Ei tulisi aviottomia lapsia, ei syrjähyppyjä ap
Meijän olis pitäny miehen kans tämän sun perioidin mukaan olla ilman seksiä jopa 6 vuotta (yhdessä ollaan oltu 8 vuotta) Ei kuule hyvä päivä olis meiltä onnistunu ei ei ei ja vielä kerran ei. Meillä alko heti ekana iltana säkelmöimään keskenämme. Ja me ollaan ainakin hyvin vältytty syrjähypyiltä, sukupuolitaudeilta, aviottomista lapsista ja mitä muuta vielä... Kaikki on ollu tosi ihanaa mitä ollaan kesekenämme koettu. Niin ja ilmeisestikkin olet jonkis sortin uskovainen joten luoja loi myös EHKÄISYN!

Vierailija:

Lainaus:


Ei sitä kannata jokaisen kanssa mennä sängynjousia koettelemaan. Odottaa siihen asti, että tietää, että se on tämä se Oikea.
Eihän niitä syrjähyppyjä ja au-lapsia eikä sukupuolitauteja todellakaan tule, jos kaikki harrastaisivat seksiä vain oman aviopuolisonsa kanssa.Tosiasia vain on, että näin ei tule koskaan olemaan, koska ihminen on mikä on. Himojensa ja viettiensä viemä olento, joka ei koskaan ole tyytyväinen siihen mitä hänellä on vaan aina täytyy hakea jotain parempaa muualta!

Vierailija:

Lainaus:


Tosiasia vain on, että näin ei tule koskaan olemaan, koska ihminen on mikä on. Himojensa ja viettiensä viemä olento, joka ei koskaan ole tyytyväinen siihen mitä hänellä on vaan aina täytyy hakea jotain parempaa muualta!
23

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat