Seuraa 

Hohhoh. Ei nyt heti tule mieleen, koska sitä olisi näin kovasti miinusta toivonut. Ehkä joskus teininä, paitsi että silloin taisi olla plussamahdollisuus pienempi kuin neitsyt Marialla konsanaan (:-oKohta senkin varmistuksen saa. Launtaiko se oli kun jo testailin, hätähousu. Silloin kp25 ja selkeä nega, acon kympillä. Tänään oli tarkoitus uudestaan testata aamulla, mutta unohdin, voitteko kuvitella!! Taidan siis olla aikas sekaisin :-) Miinusta kun vielä tulisi huomenissa ja vielä vähän sen jälkeenkin, niin voisin sen lääkkeenvaihdon aloittaa. Lähetelkääpäs siis miinussäteitä, kiitos!toivoopi heli kp27...

Kommentit (7)

No niin, arki on koittanut ja normaali työviikko edessä. Väsymys on valtava - toi viikonloppu vietettynä raksalla ei kauheasti meikäläiselle ole lepoa. Mutta jospa lopputulos sitten korvaisi kaikien tämän väsymyksen.Työtä käskettynä - Helille lähtee täältä tulemaan ~~~Negasäteet~~~. Niitä taitaa olla omasta takaa ihan riittävästi. Hassuahan tämä on, plussaahan tässä toivotaan, mutta toisaalta sinun tilanteessasi varmasti lääkityksen kuntoon saaminen on nyt ykkösenä prioriteeteissa.Vaikka nyt ollaan taas vähän odotus moodissa ajattelin tehdä kuitenkin jotain raskautumisen edistämiseksi. Nimittäin olen ajatellut jo jonkin aikaa tuota vyöhyketerapiaa kokeilevani ja luinkin tuossa positiivisia kokemuksia hoidoista. Taidanpa varata ajan, olkoonkin etteihän toiveita pelkästään vyöhyketerapian varaan voi laittaa. Mutta ei kait siitä harmiakaan voi olla..Hauskaa työviikkoa kaikille!Terkuin

Leia

Heli: saat kaikki negasäteet täältä ---------------------------------------. ole hyvä. Mullehan voi nyt sitten tulla vaikka joku luomuylläriplussa tukketuneille torvilla;)LeiaK:lle voimia rakentamiseen, urakka siinäkin, mutta siinämielessä mukava että valmista tulee joskus=)Bertta: Ei mullakaan kovasti oireita ollut ennen punktiota ja sen jälkeenkin vain pari pv. Ja kuitenkin muniksia oli 18 ja hedelmöittyneitäkin 13. Se 14vrk odotus onkin sitten asia erikseen, pää meinas hajota=( Tsemppia punktioon, toivotaan että menee helposti!Tiitiäinen: Ollapa jo tuossa tilanteessa;) Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo alkioliima, kerrohan sitten meille lisää kun tiedät siitä enemmän! Missäpäin olette hoidossa?Jaa, mitähän tänne. Ei mitään kummempia, menkkoja odotellessa että pääsis Passin alottamaan........ aika tuntuu koooooovin pitkältä=) Varsinkin kun pitää vielä toista viikkoa odottaa;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

LeiaK: Miten paljon taloa on jo pystyssä? Jaksamista toivotan, vaikken osaakaan kuvitella, millaista se on... oma kokemus kun on 30 vuoden päässä ja silloin muistan ällistelleeni monttua ja ihailleeni kutterikiharoita. Lopulta pääsin myös paklaamaan naulanpäitä, ja se se vasta kivaa hommaa olikin :-)Mites Bertan punktio ja tiitiäisen PASsi? Hmm, alkioliima kuulosti mielenkiintoiselta... teistä tulikin mieleen, että mitenkähän se Nurun tilanne etenee...?Menkkoja toivotan Waimolle samoin kuin itselleni. Tänä aamuna viimeksi testasin uuden negan ja kphan on 28. Kai se nyt näkyisi jo varsinkin kun edelleen on acon10 käytössä. Ennen menkkojen aloittamista en kuitenkaan uskalla ruveta lääkkeen kanssa sörsselöimään. Eilen sain reseptin ja ohjeet lääkäriltä. Vaihto näinpäin kestää vain 5 vkoa (eikä 4 kk), jesss!! Lähtökuopissa siis odottelen ja heti kun pikkareissa mitään näkyy, tämä kiitää tukka suorana apteekkiin!punktio takana, olo ok, ei paha kokemus laisinkaan! 11 rakkulaa, mutta vaan 5 munasolua, joten kamalan jännäx menee, ennekun torstai ja siirtopäivä koittaa! Tivon ettei NKL:ta tule puhelua, sitten voi mennä to siirtoon, argh...No ei auta kun toivoa parasta ja pelätä pahinta!

Väsyttää, sohvalle takas....Mitens menkkojen odottajilla menee?Nurun kanssa ollaan tossa vko 2-3 ketjussa.Pidetään taas lippu kaikille meille korkealla!

Heissan!Helille siis miinussäteitä!Piippuli: hienoa, että hoidot toi plussan! Toivottavasti kaikki menee hyvin! Mieluiten minäkin olisin mennyt ivf-hoitoon samaiselle lääkärille, mutta budjetti ei kestä, joten pakko jonottaa julkiselle puolelle.Tuosta " alkioliimasta" , mies kertoi taannoin, että hänen tuttunsa lapsi oli tullut raskaaksi, kun oli käytetty tuota " alkioliimaa" . Nyt kuulin toista kertaa moisesta. Auttaa vissiin kiinnittymään. Mielenkiintoista.LeiaK: täälläkin suunnitellaan omaa taloa; tosin avaimet-käteen periaatteella. Mutta perustukset pitää tehdä itse.

harvoin tällä palstalla toivotaan negaa, mutta Heli, sut ymmärrän, voi ei!!!

Olipa vaikeeta toi työnteko tänään, ajatukset harhaili huomisessa punktiossa, tai lähinnä sitten tuloksissa...Ou nou ; ) Miten ton 14 vrk piinan sitten torstain(oletettu siirto)jälkeen kestää, nytkin tämä 3 pvää vapaa oli TUSKAA, vaikka touhuili koko ajan jotain. Eilen meni 10000iu Pregnyl, nyt maha on aikas arka, mutta onhan jo aikakin tulla jotain oireita, helpolla päässyt, vai onko se huono merkki???Jaksuja kaikille taas tälle viikolle ; )

Morjens! Mulla Pas-siirto lähenee, tänään soittelin klinikalle ja keskiviikkona on sitten tositoimet. Lauantaina bongasin oviksen, eilen pistettiin sitten Pregnyl, ja tänä aamuna alotin Luget. Keskiviikko-aamuna pitää vielä soitella lekurille, että mitenkäs jakautuminen etenee..Toivottavasti sulatus onnistuisi hyvin. Viimeksi lääkärini puhui, että jos molemmat alkiot jakautuvat hyvin, vois aatella myös kahden siirtoa. Tai sitten toinen pakastetaan vielä uudestaan, en tiedä onko se normaalimpi käytäntö. Lääkäri puhui myös jostain " alkioliimasta" , että heille tulee tällä viikolla sitä koekäyttöön. Pitää kysyä keskiviikkona vielä uudestaan, mikä juttu se oikein on.

Mutta oikein hyvää viikonalkua kaikille!

-tiitiäinen

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat