Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapsillani (4v) alkoi tänään taas kerho joululoman jälkeen. Tyttö lähti kerhoon mielellään mutta poika ei olisi yhtään halunnut:(((. Itki kotona, ettei halua mennä:(. Pahalta tuntui viedä hänet silti, mutta pakko vaan. Neuvolassakin olivat sitä mieltä, että lapsillemme tekisi hyvää nähdä muita lapsia vähän useamminkin. Erityisesti tyttö on kehittynyt hurjasti syksyn aikana kun ovat nyt kerhoa käyneet.Ovatko lapsenne protestoineet kerhoon menemistä? Poika kyllä meni kerhoon ihan mielellään syksyn aikana. En sitten tiedä mikä nyt oli. Ehkä häntä vain hermostutti tai jotain.

Kommentit (5)

Ehtii se poika " sosiaalistua" myöhemminkin.Meidänkin 4-vuotias poika lopetti kerhoilun kun kerhosta ohjaaja vaihtui eikä ollut yhtä mukava kuin edellinen.

Muutaman kerran " pakotin" kokeilemaan, mutta kun ei halunut niin ei halunut. Kokeillaan sitten ens syksynä uudelleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luulisin, että poika kyllä sopeutuu. Me emme nyt vain noin vain voi mennä kerhoa lopettamaankaan. Kun pojalla kerta on sisko, joka kerhossa viihtyy ja jota silti joudumme kuskaamaan sinne, niin olisi ihan älytöntä että toinen on kotona ja toinen kerhossa:/. Lisäksi tosiaan uskon, että molemmille tekee hyvää nähdä muitakin lapsia välillä. Asumme aika korvessa. Täällä EI TOSIAANKAAN koskaan näe muita lapsia, ellei itse lähde kylälle niitä hakemaan! Jos edes olisi naapureilla lapsia tms.Ap

noh, vitsi vitsi.. kyllä se ihan tosi ohi menee. Piudä vain pääsi ja poika jää kerhoo vaikka itku tulisi. pari päivää ja ongelma on luutavimmin menyttä!

Ja mitä luultavammin itku loppuu heti, kun äiti/isä on poissa näkyvistä. Kuten useimmilla, jotka " eivät halua" jäädä hoitoon. Heti kun ovi on mennyt kiinni, krokotiilin kyyneleet kuivataan ja aletaan leikkiin, riehuun ja nauraan muiden kanssa.Tarhantäti

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat