Vierailija

todella kiitollinen

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaksi tervettä lasta " aikuisiällä" saatua.

Kaksi vuotta ja toinen kuusi kuukautta ja KERTAAKAAN EI OLE KUMPIKAAN LAPSISTAKAAN SAIRASTANUT, EDES SITÄ KUULUISAA KORVATULEHDUSTA...;)

älä missään nimessä käytä mitään homeopaattista valmistetta raskausaikana. Niitä ei testata kuten lääkkeitä ja raskausasioista ei ole tietoa. Mulle sano lääkäri ja apteekki, et voi syödä melatoniinitabletteja vapaasti. Se on luonnontuote ja aivan vaaraton. Varovaisena soitin vielä teratologiseen tietopalveluun, jossa paras tieto suomessa sikiovaikutuksista ja lääkkeistä. Sanoivat, ettei saa käyttää. On aiheuttanut koe-eläimissä häiriöitä sukupuolisessa erilaistumisessa. Siellä sanottiin, ettei saa käyttää mitään homeopatiaa, kun niitä ei testata riittävästi.

Ihan sama mitä myrkkyjä tungette itseenne muulloin, mutta kun ne teidän kehitysvammaiset, kolmipäiset lapsenne jäävät sitten yhteiskunnan hoidettaviksi.

ei vaan ole hyllytilaa joten pitää pyytää =))Ja luontaistuotekaupasta tietysti...... siellä jopa osataan neuvoa jois on asiantunteva kauppias =))Meillä on 1v poika lääkitty VAIN homeopaattisilla ilman mitään suppoja ja antibiootteja tai muuta paskaa ja kaikista taudeista on päästy alle vuorokaudessa =)Ja itse käytin synnytyksessä ja raskausaikana menestyksekkäästi =)

Suosittelen, en tiedä kyllä saako suomessa (ollaan ulkomailla) ja tiedoksi epäilijöille,täällä käydään kerran kuussa lääkärissä ja ultrassa raskausaikana,että eiköhän täällä muuallakin maailmassa osata...eikä vain siellä suomessa. Siis meinaan näitä kauhistelijoita, että ko.tuotetta ei saisi käyttää...

mutta onhan siellä suomessa sentään viisi miljoonaa asukasta...kontra 50mmilj.

B-vitamiini saattaa auttaa paremmin. Joskus lääkärit määrää Primperania, jos pahoinvointi on tosi pahaa. Meidän apteekissa maksaa homeopatiarakeet 1,80¿/putkilo, ei kyllä asuta Suomessa.

Homeopatia ei vaikuta mitenkään haitallisesti sikiön kehitykseen, sen turvallisempaa valmistetta saa etsiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat