Seuraa 

Täytyy vain ihailla tuota kekseliäisyyden määrää.http://www.miljoonanmummonsivu.com/index.htmlKaveri tulee rehellisin keinoin ja mitättömällä työmäärällä mummonmarkkamiljonääriksi kekseliäisyytensä ansiosta.Ei voi kuin kumartaa !Kommentit (6)

Itseasiassa luulen, että pienyrittäjille, joiden sivujen kävijämäärä on pieni ja siten myös näkyvyys googlessa huono - tuo pikselipalvelu sen edun, että näkyvyys googlessa nousee huimasti miljoonanmummon sivujen kävijämäärän ansiosta.Tuo pieni mainos tuolla sivulla ei sinällään taida olla mikään valtava mainosvaltti.

vaan ulkomailta matkittua.

hassua vaikka jutusta oon kuullu nii ei tullu mieleenkään tehdä samaa suomeen.olisko tosta joku jenkkiversio, joka on jo kaiketi aika täyteen myyty.. hauska idea joka tapauksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siellä joku jätkä oli keksinyt myydä kotisivuillaan mainostilaa 1 pixesi dollarilla ja on nyt miljonääri...oli lehdissäkin jonkin aikaa sitten juttua...En tiedä miten ulkomailla, mutta itse ainakin laittaisin mainoksen tuonne jos olisin yrittäjä.

Uskon ettei mene montaa viikkoa kun sivusta on jo myyty 50% ja kävijämäärät ylittävät 100 000, 200 000 jne...Erittäin hyvä näkyvyys firmoille suhteessa käytettyyn rahaan.

Tuo myös Googlessa kotisivut näkyviin paremmin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat