Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eli äsken testasin. Liian aikaisin kylläkin. Mutta kun en malta olla testaamattakaan. Oviksesta nyt seitsemän päivää. Testiin tuli äsken tarkastusviiva aivan normaalisti mutta raskausviivan oletetulle kohdalle tuli alaosaan haaleat viivan alut.... Ja jos oikein tarkasti katsoo niin voi hahmottaa viivan ääriviivat juuri ja juuri testistä. Kyllähän tää on ihan älytöntä testailla jo nyt mutta kun ei millään malta kun testit tuolla kaapissa odottavat! Onko kellään ollut vastaavaa?

Toivottavasti ei vaan tule täti lähipäivinä kylään!!

Kommentit (1)

eli acon10ssä on ns.viivanpaikka, itse sain sen kahdesti kierrossa jossa en ollut kuitenkaan raskaana. Tämä viivanpaikka oli hiuksenhieno viiva siinä VIIVANPAIKALLA=). Mutta sain myös eka oikean haamun acon10:llä eka kerran8päivää oviksesta, tämä oli niin himmeä etten siitä edes miehelle uskaltanut puhua ennekuin seuraavana aamuna sain vähän selvemmän mutta himmeänhimmeän haamun. Tämä oikea haamu erosi viivanpaikasta just siinä että tämä oli testiviivan paksuinen tavallaan syvänne=), ja ilmestyi testiajan sisällä... koitin jo seuraavana aamuna taas ja samanlaisen,jos ei himmeämmänkin haamun sain taas, mutta sitten seuraavan aamun haamua saattoi jo sanoa plussaksi=)... ja nyt menossa rv11, eli uskallan ehkä jo onnitella=).

Toivotaan vaan että täti pysyy poissa, itse kirosin aikaista testaamisintoani just sen takia kun sitten pelkäsin koko ajan että täti kuitenkin tulee...mutta ei tullut ja toivon samaa sinulle

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat