Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Rivari Korsossa n. 100 neliötä, tyydyttäväkuntoinen, hp. 265 000.

Kommentit (7)

Hintapyyntö oli aluksi 239 000. Kokeiltiin että meneekö tuolla hinnalla kaupaksi. Hintaa alettiin pudottamaan, kun ei ollut riitävästi kiinniostuneita ja emme halunneet pitkää myyntiaikaa. Kaupat tehtiin kun meille tehtiin alempi tarjous (noin 210 000) ja se hyväksyttiin.Myyjä voi tehdä vastatarjouksen tuohon esim. 230 000 tai haluaa edelleen pitää kiinni samasta summasta tai jopa hyväksyy tarjouksen. Aina kannattaa yrittää tehdä alempikin tarjous.

20 000 -30 000 varmaan hyvinkin lähtee hinnasta, jos myyjällä on kiire päästä eroon kämpästä. Mutta muista että on sellaisiakin myyjiä jotka eivät ole myymässä pakon edessä eivätkä halua tinkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiedän tapauksen, jossa talon alkuperäinen hp oli 300 000e ja välittäjän vaihdon jälkeen hp putosi 250 000 euroon. Kauppahinta jäi todellisuudessa vielä alle tuon jälkimmäisenkin hintapyynnön. Hinnoissa voi siis hyvinkin olla ilmaa vaikka kuinka paljon!

En myöskään vaivautuisi tekemään vastatarjousta noin huonoon tarjoukseen jos olisin myyjäosapuoli.Mutta etpähän sä siinä häviä mitään muuta kuin aikaa, niin että siitä vaan jos olet viitseliäällä päällä.

Voihan sitä koittaa varsinkin jos asunto on ollut myynnissä jo pidempään ja myyjät saattaisi olla epätoivoisia ja pelästyä hyväksymään tarjouksen tai ainakin tinkimään reilummin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat