Seuraa 

HeiMinkä ikäisenä lapsesi alkoi nukkumaan vain yksiä päiväunia ja miten? Siis tarkoitan, että jättikö itse väliin toiset unet vai " ohjailitko" hommaa jotenkin?Moneltako noin suunnilleen nämä yhdet päiväunet ovat? Lounaan jälkeen vai ennen?

Kommentit (5)

Hei!

Siis teidän lapsonen käy nukkumaan klo 19 ja herää aamulla klo 9-10??? Vau ;) Meillä simahdetaan klo 21-22 ja herätään klo 8-9 aamulla.

Ikää 10kk ja kahdet päikkärit vaatii vielä. Eli klo 11 alkaa olla tosi väsy eikä vaan nuku kuin ehkä tunnin! Ei auta mikään :/ Eli kyllähän ne toiset on vielä nukuttava, tuossa klo 16 eteenpäin.

minä käsitin Tahmasormen viestistä, että iltapuuro heillä syödään klo 19, ei silloin vielä yöunille...Meillä poika kohta 10kk ja ihan viime aikoina on alkanut toisina päivinä jäädä toiset päikkärit pois. Toisinaan taas nukkuu myös toiset lyhyemmät unet. Yöunille käy normaalisti 21-22 ja herää 9-10 aikaan aamulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä neiti käytännössä itse siirtyi yksiin uniin. On nyt siis 10.5kk. Eli heräsi aamulla normaaliin aikaan 9-10 välillä ja ei nukuttanutkaan enää parin tunnin päästä, mitä siis ennen teki. No muutamana päivänä annoin valvoa ja katsoin koska väsy tulee. Menee nykyisin nukkumaan n klo 12-13 ja nukkuu puolitoista-2 tuntia. Toisille päikkäreille ei kannattanut enää laittaa, koska menee yöunille klo 19 ja helposti jaksoi valvoa sinne asti.Eli rytmi nykyisin näin n.9.30 herää, aamupuuro, lounas klo 12 ja päikkäreille klo 13. Välipala klo 15, päivällinen klo 17 ja iltapuuro klo 19. Ja näin siis menty noin 2-3 viikkoa.terv. tahmasormi ja typy 10.5kk

Meillä oli edistystä, kun opeteltiin kolmansista unista eroon n. 10 kk:n iässä. Yksiin päiväuniin tyttö siirtyi, kun ikää oli n. 1v 4 kk, mutta sitten reilun kuukauden kestävän ulkomaanmatkan aikana jouduimme tilapäisesti ottamaan aamupäiväunet taas kuvioihin.

Kun päikkärit alkoivat venyä ja yöunet lyhentyä, välillä vauva myös valvoi yöllä, niin siirsin yksiin päikkyihin. Päikyt lounaan jälkeen. Nopeasti tottui siihen, että pääsi vasta tavallista myöhemmin nukkumaan. Nyt siis päikyt ovat noin klo 12-14/14.30. Kaksien päikkyjen rytmissä tämä oli siis parasta valveillaoloaikaa :-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat