Vierailija

Kommentit (16)

Tykkää kyllä muuten älyttömästi suihinotosta. Mutta rakastajani terskaa saan lutkuttaa huolella, mikä on minustakin mukavaa.Tuosta kädellä runkkaamisesta vielä: en ole koskaan mitään liukastetta käyttäny siinä, olen vain kädellä vedellyt edestakaisin ja se nahkahan liikkuu siinä. Kukaan ei ole koskaa valittanut että olisi jotenkin väärin tehty, mutta siis liukastetta pitäisi olla vai?

Tämä ketju vain todistaa kuinka me kaikki olemme yksilöitä nautinnollisimpien kohtien osalta. Joku tykkäää siitä ja toinen tästä. Täältä on aika turha kysellä neuvoja ja lueskella kirjoja. Paras tietolähde on se oma kumppani. Hän kyllä tietää mikä hänestä tuntuu parhaalta. Se mikä täällä ilmoitetaan erittäin nautinnolliseksi jutuksi voikin olla toisen mielestä todella epämiellyttävä.

Ja tuosta virtsaputken suuaukosta. Naisella ehkä virtsaputken suuaukon koskettelu ei ole mitenkään miellyttävää, mutta miehellä kun nyt sattuu se virtsaputken suuaukko olemaan terskan päässä, mikä taas on erittäin tuntoherkkä ja nautinnollinen alue. En minä tarkoittanun että sinne virstaputkeen pitäisi mitään työnnellä vaan hivellä märällä sitä terskan kärkeä, missä se virtsaputken suuaukko on.

:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyllä tossa jo -mici- ja muutkin aikas tarkkaan ilmaisivat just sen kohdan mistä ainakin meitsistä tuntuu kaikkein herkuimmalta, esim. kielellä lipomalla, uuuh!!(Kiitoksia heh näin netitse vaimolleni joka just tota juttua mulle teki pari tuntia sitten siten että makasi selällään ja kullini oli kasvojensa päällä, lipitteli just siitä esarin kiinnikkeestä ja vielä katsoi mua samalla ihanasti silmiin, tuntui/näytti kyllä Mahtavalta!!!).Ja mitä tulee muuten ympärileikkaukseen, niin eiks siinä just katkasta/poisteta tms. kyseinen kohta peniksestä (menikö oikein??). Jos näin tehdään. niin kyllä ainakin Todella paljon ja pitkään harkitsisin jos varsinkin ns. kosmeettiseen y.leikkaukseen olisin menossa, sillä sehän ois todella typerää runnella just sitä kohtaa kehossaan minkä hyväily tuntuu kaikkein parhaimmilta (ei nyt ihan kait varmaan klitoriksen " luokkaa" naisilla, mutta uskoisin että useimmilla miehillä just se kaikkein paras kohta - esim. ite en diggaa oikeastaan lainkaan tosin sit kyllä pallien hipelöinnistä tai varsinkaan imemisestä - jota pornista katellessa laskee stondis aika nopeesti jatai hakee kelausnappia jos moista muka-kiihottavaa tehdään -, ovat vaan kuitenkin sen verran arat tms. ettei tunnu lähes ollenkaan hyvältä).Mutta jossei ihan mitään tiettyä kohtaan haeta peniksessä tai muutenkaan mikä tuntuis parhaalta, vaan tekemistä (kullillaan), niin kyllä se on heh johonkin piukkaan ruumiin aukkoon (tarkoitan nyt jotain niistä 3sta, en mitään tosi pervoa...:)) KOKO mitalta penetroituminen. Sillä ai-helkutti miten hyvältä tuntuu jos ja kun sellasta pääsee eestaas tekeen - missä vielä vaimolla on opettelemista jatai suostumista muun kuin (tosi ihanan, mutta vaihtelu virkistäis jne...:)) pimpsansa osalta (yhden kerran 3 v. sitten yks muutenkin upee neito imutti koko 16 senttiseni suuhunsa ja se tuntu kyllä superdupermaksihyperhyvältä, aaaah!!!:)).

m37

Virtsaputken suuaukko on erityisen herkkä. Siinä kun pyörittelee märkää sormea niin johan on varpaat kippurassa.

Toinen erityisen herkkä alue on terskan takareuna (peniksen tyvestä katsottuna siis) eli se kohta mistä terska alkaa. Kun ottaa hellästi peniksen käteen, ei purista lainkaan, ja hitaasti liikuttelee kättä edestakaisin juuri teskan juuren kohdalla, niin tunne on mahtava. Tässä on parempi jos käsi ja terska ovat ihan kuivia. Eli kannattaa varoa kiimatippoja.

ainakin sanoo tykkäävänsä kun nuolen hellästi sen kiveksiä. ja tykkää myöskin liukasteen kanssa käsityöstä.

nii ja kun nuolen koko komeutta, myös siitä esinahan jutusta.


Nyt en ole enää varma, mikä kaikki täällä on herjaa! Pallien pureskelu nyt ainaskin, mutta mites tuo virtsa-aukon imeskely tai muu käsittely? Mä oon ymmärtänyt, että se tuntuu niin naisesta kuin miehestäkin epämiellyttävältä?!Siis edellinen vastaaja: olitko tosissasi? Meneekö ne varpaat kivusta kippuraan vai miksi?Kandee antaa meille naisille oikeita ohjeita tai turha sitten kiljua kivusta ja ihmetellä..

herkimmät kohdat käsittääkseni on terskan alapuolella oleva " vako" ,mikä sen hieno nimi nyt sit olikaan.Ja just hellä pallien hively+välilihan hively on nannaa,ainakin sen jalat alkaa sätkiin ja varpaat heilumaan.hmmmm..

Ja semmonen löysä runkkaus terkan lähellä,juurella on parasta,sitä ei saa puristaa liikaa.Eli kannattaa kysyä mieheltä,kaikki tykkää vähä eri jutuista.

Ei mutta,nyt rupes panettaan,pitää mennä....

kun hellästi hivelee sekä terskan alta, ni tekee hyvää. Ja jos nainen runkkaa miehen penistä, niin ote saa olla tukeva, puristava. Tietty liukasteen kanssa mielellään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat