Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (24)

perseestä koko elämä!!!Ei helpota yhtään että muidenkin miehet/ itse tekevät pitkää päivää. Kaikki mehut imetään töissä niin että kotona on vaan pinna kireellä! Mitä h...etin varten sitä ylensä eletään? Siksi että lisäännyttäis ja luotais lisää stressikanoja -anteeks ihmisiä. Tervetuloa lintuinfluenssa, täällä ollaan töissä, tai ainakin työmatkalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minulla yleensä 6.30 - 16.30. 16.30 olen hakemassa tyttöä päiväkodista ja sitten äkkiä kauppaan jne. Kotona ollaan yleensä 17.30.Miehellä 7.30 - 16.15. Vie tytön hoitoon ja hänellä on lyhyempi työmatka.

jotta voisi antaa ne yhteiskunnan hoidettavaksi? Itse näkee pikkuisiaan ehkä 2h päivässä....on tää kurjaa! Mutta minkäs teet...Meillä isukki vaihtelevasti duunissa 9-18.30...

Työaika tosin on 9 - 17, niin että ei sen tarvitsisi lähteä noin aikaisin. Työpaikka ei ole kovinkaan kaukana, mutta ruuhkassa menee n. tunti yhteen suuntaan.

niin mun työaika+matkat on yhteensä n. klo 6-18, repikää siitä:(Julkisilla kuljen, ja matkoihin menee 3-4 tuntia päivässä (joudun vaihtamaan kulkuveuvoa kerran: bussi->bussi, ja riippuen vaihtojen välisestä menevästä ajasta työmatka-aika on tuo 3-4 tuntia)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat