Vierailija

kiitos kaikista kommenteista

Kommentit (14)

Vierailija:

Lainaus:


Ei nyt varsinainen miinus ole, mutta kaikkia vaatteita ei voi kuivata kuivurissa, ja niitä varten täytyy joka tapauksessa järjestää kuivaustila.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuivuri lämmittää tosi tehokkaasti, eli päällä ollessaan korvaa patterin kuluttaman lämpöenergian.Ei nyt varsinainen miinus ole, mutta kaikkia vaatteita ei voi kuivata kuivurissa, ja niitä varten täytyy joka tapauksessa järjestää kuivaustila.Isona plussana se, että parissa tunnissa vaatteet on jo kaapissa, eivätkä ole esteettisenä haittana olohuoneen nurkassa.

Ainakin meillä 8:n hengen huushollissa, kun pyykkiä on aivan tajuttomat määrät, kapistus on aivan korvaamaton..Ryppyiseksi pyykit jää helposti, jos ei niitä viikkaa heti lämpimiltään..

meiltä nimittäin löytyy joskus kasapäin ryppyisiä puhtaita vaatteita..kieltämättä aika ikävä niitä alkaa oikomaan ja viikkaanmaan, vaan minkäs tees, joka paikkaan ei millään repeä yhtäaikaa..

Vierailija:

Lainaus:


Ja täytyykö koko ajan vahtia, että onko ne nyt juuri sopivia.
Eivät homehdu. Itse laitan aikalaillakin kosteina ne sinne, kun en osaa viikata vaatteita nätisti, jotta olisivat sileitä vielä hetken perästäkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat