Seuraa 


Meidän pojalla on vasta 2 hammasta suussa, mutta eilen illalla huomasin kauhukseni, että niissä molemmissa on tummentumaa. Hampaita on harjattu nyt muutaman viikon ajan iltaisin. Poju on syönyt viime aikoina usein sosetta, jossa on mustikkaa seassa. Olisikohan siitä tullut tuo tummentuma vai onko jotakin muuta? Hammaslääkärissä ei olla vielä käyty. En edes tiedä, milloin täällä Espoossa on eka hammaslääkärikäynti.Onko kenelläkään muulla vastaavaa?Kirsikkax + poika 7,5 kk

Kommentit (5)

Neuvolan lääkäri ei osannut sanoa tyttömme 8kk hampaiden värjääntymisestä mitään, jotenpa kävimme tänään näyttämässä hammaslääkärille tyttömme kahta alahammasta (ekat hampaat), jotka ovat sisäpinnoilta " värjääntyneet" . Hammaslääkäri sanoi seuraavaa: se ei ole vaarallista, värjääntymän aiheuttaa jokin bakteeri sitä ei tiedetä mistä se tulee. Tässä vaiheessa ei tehdä mitään, jos myöhäisemmässä vaiheessa värjääntymä haittaa esteettisistä syistä niin hammashoitolassa voidaan aina aika ajoin käydä poistamassa värjääntymää (rapsuttamalla).

Tytöllämme myös kaksi hammasta alhaalla ja hampaiden sisäpinnat ovat " värjääntyneet" . Meillä ensiviikolla neuvolassa käynti ja ajattelin kysyä sieltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Espoossa on 6-8kk iässä. Aika pitää itse varata oman alueen hammaslääkäriltä. Meillä on poika nyt 8,5kk ja eka käynti tällä viikolla. Eipä se käynti pakollinen ole mutta pojalla on hampaita 8 kpl ja ajattelin että käydäänpä vilauttamassa niitä.(Jos suostuisi suunsa avaamaan...)

ja hänelle hammaslääkäri sanoi, että johtuu just mustikasta jota tyttö söi usein. hampaat sitten vaalenivat kun mustikka jossain vaiheessa väheni ruokavaliosta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat