Vierailija

Olen ajatellut sen hankkia, mutta kun hinta on 100¿. Ja kertokaa nyt mulle tyhjäpäälle. Jos on pelkkä s-etukortti ja bonusta kertyy kuukaudessa vaikka 40¿. Niin saako sen 40¿ nostaa itelleen vai pitääkö olla sitten kortissa se s-tili ominaisuus? Vai miten nää jutut menee?

Sivut

Kommentit (22)

Mutta on tää s-etu parempi kun plussa, varsinki kun k ruokakaupat on nii kalliita kauppoja. Ja me saatiin toi kortti nii et maksettii ite 20e ja loput maksettiin bonuksilla nii et se 100e täytty, eli periaatteessa ilmaiseksi..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En tiedä summaa, millä ostetaan, mutta paljonhan sen täytyy olla jos bonuskin on noin iso.... Mutta keskitetään kyllä kaikki ostokset S-kauppoihin. Meidän bonukset menee tilille suoraan, josta sitten kerran vuodessa nostetaan, yleensä kesälomarahaksi.Suosittelen lämpimästi.

mutta kun nettilaskut, bensa, ruuat ja vakuutukset kerryttää bonusta, niin joka kuukausi menee yli sen 700, ja bonusta tulee 4%, se muuten nousee tänä vuonna viiteen prosenttiin se bonus. ainakin arinalla, joka toimii pohjoisessa..saat nostaa sen bonuksen, meilläkin on s-tili ominaisuus, ja sinne on ollut kätevä kerätä bonukset, ja kasvaahan ne siellä korkoakin. Säästää huomaamatta. Se ei maksa mitään, se tiliominasuus.

Mulla on tavallinen S-poonuskortti, ja siinä on tavallaan se tilikin. Eli rahat kertyy sille ja sen voi ottaa käyttöönsä tililtä. Meille tulee ehkä 30¿/kk bonusta, ostetaan kuukaudessa n. 500 eurolla.

bonusta viimevuodelta n 900 euroa.ostoja kyllä kovasti, nelihenkinen perhe, raksalle tavaraa ja vakuutukset tapiolassa. vaatteita mulla kuluu töissä paljon, ostan yleensä sokokselta ja käyttötavarat prismasta.ennen raksaakin tuli bonuksia yllättävän paljon, 400-500 euroa vuodessa...bonuksilla ei osteta isoja kirjaimia virkkeen alkuun :D

Meidän ruokakauppa on Prisma, samoin bensa ostetaan abc:ltä.Rahaa tulee ainakin TOK:ssa s-tilille ja sen voi sitten käyttää s-tiliostona Prsman kassalla taikka nostaa rahana neuvonnasta.Meille s-kortti on ehdottomasti parempi kuin mikään muu: euromarketissa käymme muutaman kerran vuodessa - ei kerry en eikä kappahlin ja minkä lie ostoista sitä mega-ala-rajaa edes. Plussan kanssa niin, että joskus tulee postissa se 5¿ seteli, mutta heillä toki hyviä tarjouksia KodinYkköseen.

Sitä koko liittymis summaahan ei ole pakko maksaa, vaan halutessa se kerääntyy aluksi niistä bonuksista.Jos haluaa " erota" niin sen 100¿ saa takaisin, meillä kortti taisi maksaa 3v sitten 80¿ ja nyt osuusmaksu on sen 100¿ eli tienattaiiin 20¿Me tehdään lähes kaikki ostokset Prismassa ja sähköstä tulee myös bonusta, lisäksi meillä on lasten vakuutukset Tapiolassa.jos tiliominaisuutta ei ota, niin kotiin tulee postissa bonussetelit, tiliominaisuus on kätevä, voit nostaa rahat kaupasta ja törsätä ne naapurikauppaan.

Bonusta tulee kuukaudessa 50-60e.Tankkaamme autot abc-asemalla ja niistä kertyy,vakuutukset on tapiolassa ja sähköstäkin saa bonusta sekä silmä-asemalta ja joistakin ravintoloista.

kuukauden kokonaisostoista. Bonuksia kertyy ruuasta, vakuutuksista ymsta. mutta bensaa emme ABC-asemilla tankkaa, koska siellä on kallein bensa. Bonukset voi nostaa rahana kerran kuussa, mutta me nostetaan yleensä kahdesti vuodesssa (ennen juhannusta ja ennen joulua). Keskimäärin bonusta kertyy noin 40-50 euroa kuussa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat