Vierailija

Kommentit (18)

tyttö sitten syntyi rv 37 kiireellisellä sektiolla niin ei niitä oikeita suppareitakaan kerennyt yhtään tulla.Tai, tais sektion jälkeen tulla pari jälkisupistusta.t:ap

Ja tosiaan monen monta kertaa päivässä, ihan 10min väleinkin. Mutta tosiaan kun vain kiristivät lihaksia niin ei ollut mitään vaikutusta kohdunsuulla (kävin kyllä pari kertaa ylimääräistä lääkärillä ton takia), lapsi synty rv42. Tukivyö auttoi vähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei tarvitse pelästyä, kuuluu ihan asiaan.

Puhu kuitenkin asiasta neuvolassa. Joskus jatkuva supistelu

lyhentää kohdunkaulaa; silloin äidin on tärkeää olla rasittamatta

itseään, ettei vauveli päätä syntyä liian aikaisin eli sairasloma voi

olla tarpeen.Itsellä kolme raskautta takana ja jokaisessa kovia, jatkuvia supisteluja.

Liikkuminen oli hankalaa ( esim. mammajumppa mahdotonta ), supisteluja tuli myös istuessa ja makoillessa : (

Ekassa raskaudessa jäin 2 kk ennen ä-loman alkua sairaslomalle,

vauva syntyi tismalleen laskettuun aikaan. Muissa raskauksissa olin loppuun asti töissä.Tukivyö voi auttaa, kokeilepa!

tuli n. rv 28 ihan 38vkolle asti koko ajan. Kunnousi vessaan tai kantoi maitolitraa supisteli. Ihan kauheeta. Mitään ei voinut tehdä kuin maata sänkyarestissa vikat 2kk.

Mainitse neuvolassa asiasta. Mulla harjoitussupparit, joita oli erityisesti keskiraskaudessa, mutta myös aika loppuun asti, varmasti edesauttoivat sitä, että lapsi syntyi hiukan etuajassa. Paikat " kypsyivät" nopeammin. Eli _kannattaa_ ottaa rennosti, jos niitä alkaa enemmän tulemaan.

yleensä kohdun nopeaan kasvuun. Ne eivät sinänsä valmenna kohtua synnytyksen tai viittaa keskenmenon vaaraan - kasvu vaan ärsyttää kohtua supistelemaan. Jos niitä tulee paljon, kannattaa yrittää levätä enemmän - sulla vissiin on eka raskaus joten se voi ehkä jopa onnistua :-)

Tuon taaperon takia lepääminen on välillä vähän hankalaa mutta pitää nyt koettaa mennä aina lepäilee kun se vain on mahdollista.

Mukava kuulla muiden kokemuksia. Eli mainitsen asiasta neuvolassa. Varsinkin jos niitä tulee useammin. Ja koetan levätä. Kiitos teille

t: ap

Vierailija:

Lainaus:


Mulla harjoitussupparit, joita oli erityisesti keskiraskaudessa, mutta myös aika loppuun asti, varmasti edesauttoivat sitä, että lapsi syntyi hiukan etuajassa.
Oli minullakin paljon harjoitussuppareita ja yliajassa tyttö syntyi. Kivuliaat supparit kyllä kypsyttävät paikkoja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat