Vierailija

Siis oikeasti, tuntuu että polla leviää! Olemme rakentamassa, ja tässä helvetin loukossa pitäisi vielä kestää puoli vuotta. Hermo menee kun on niin ahdasta, törmään koko ajan johonkin, rattaisiin tai sitten koiraan. Kaiken lisäksi koko tämä aika, kun ollaan tässä luukussa asuttu, on joku kolmesta lapsesta, tai me vanhemmat itse oltu kipeänä. Enpä ihmettelisi jos täältä jotain kosteusvaurioita löytyy. Kohtalotovereita? Anyone?

Kommentit (9)

rakennetaan kanta-hämeen alueelle. uskon, että osaan todella taas arvostaa tuota omakotitalo asumista, kunhan tästä pääsen!

onnea vaan uuteen kotiin teille!

-ap-

voi.. onko teitä montakin ahtautuneena kaksioon? meitä 5 henkeä, koira ja kissa, 70 neliötä. Muutettiin tähän 180 neliöisestä, että tavaraa sen mukaan.. =/

-ap-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

5 henkeä ja 52 neliötä. Rakennusaika oli yhtä tuskaa.Nyt on ihanaa! Uusi ja iso talo, kyllä kannatti tuskailla siellä pienessä kopissa rakennusaika, aivan sen väärti kyllä oli.Tsemppiä teillekin=) Mihin päin rakennatte?

Me asutaan kaksiossa, joka tosin on uusi ja hyvällä järjetyksellä täällä on ihan viihtyisää, mutta välillä tilanpuute ärsyttää. Ei olla vielä löydetty sopivaa tonttia, joten saadaan tässä möllöttää vielä aika kauan...

Neliötä 56. Eniten harmittaa kodinhoitotilojen puute. Pyykinkuivausteline on aina tiellä. Keittiössä on liian vähän pöytätilaa ja makuuhuone on ahdas, mutta kyllä tässä nyt kestää. Uutta perheenjäsentä olisi tarkoitus alkaa tehdä ensi vuonna, joten hyvässä lykyssä sitten kun hän syntyy, uusi talo on jo valmis.T:2

Asutaan mekin kaksiossa (60m2), ja vain vauvan kanssa. Pian muutamme suurempaan 3h+k+s ja sitten alamme haaveilla omasta talosta... Täällä pääkaupunkiseudulla tuntuu vaan hyvät edulliset talot -saati sitten tontit- olevan kiven alla.Pahempi heillä jotka asuvat ahtaasti eikä tietoa paremmasta.

tutneen tuosta pyykinkuivaus telineestä.. *huoh*

Ehkä sitä taas jaksaa paremmin vähän aikaa, kun huomaa ettei muillakaan ole sen kummemmin asiat. Tsemppiä tontin metsästykseen!!

-ap-

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat