Vierailija

Hän oli ehdolla jopa vuoden naiseksi tänä vuonna. Hah hah.

Kommentit (14)

voinut aiheuttaa koko dopingsotkua muiden tietämättä. Ihme että KP odotti näin kauan, milläköhän sen suu silloin vuonna 2000 tukittiin? Virpikin oli omien puheidensa mukaan täysin tietämätön mitä aineita häneen laitettiin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikseihän Kyrö tee paljastuksia Kaisa Variksesta ja hänen hormoonien käytöstään? Kyröhän siellä on taustalla koko ajan häärännyt.

Kun tottuu valehtelemaan ja vähän niinkuin elämään kahdessa todellisuudessa (piikitys vs. julkisuuden valokeilassa pastattelu) jo nuoresta pitäen, on hyvää poliitikkoainesta.

ei mistään.Tuskin koskaan saamme tietää mikä on totuus, siellähän voi olla vaikka mikä mätäpaise taustalla. Ja siihenkin että paljastukset viipyi näin kauan voi olla joku syy. Ihminenhän saadaan hiljaiseksi, mutta jospa nälkä on kasvanut ajan myötä???

Totuuden tietää varmasti muutkin kuin Kyrö...

jo monta vuotta sitten, joten tuskin noilla uusilla paljastuksilla on mitään vaikutusta häneen tai hänen uraansa. Paljon hankalampi paikka on nillä, joita on tähän asti pidetty viattomina, jos heidän osaltaan tulee uusia paljastuksia.

K-P Kyrön kostoretki! Sillä hepulla ei ole mitään hävittävää, kostaa nyt kaikki omat ja Kaisa Variksen kokemat "väärydet" ja joukkueesta pudottamiset.Millä voi enää mitään todistaa?? sana sanaa vastaaan?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat