Vierailija

vai voiko olla kotona? Onko kaavintaa " parempi" vaihtoehto?Ja kiitokset etukäteen moralisoijille (joita varmasti tulee), päätökseni on omani ja toivon vastausta AINOASTAAN kysymykseeni.

Kommentit (17)

että kohtu tyhjenisi itsestään. Kipulääkkeitä saa ottaa tietenkin, koska sikiötä ei tarvi ajatella. Kaavinta kestää noin 15 minsaa, ns. humautus nukutuksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli keskiviikko kun sain Mifegynen (se otetaan suun kautta). Perjantaina laitettiin äitiyspolilla 3 Cytotec tabua emättimeen. 4 tuntia seurantaa, mitään ei tapahtunut. En halunnut kaavintaa, joten osastolle ja toiset 3 Cytotecciä. Ei mitään ja kotia.

Parisen viikon päästä kävin kontrollissa ja yhä oli vähän jotain kohdussa. Tilannetta päätettiin tarkkailla, koska jäämä niin pieni ja eivät suosittele kaavintaa ellei ihan pakko. Onneksi tuo jäämä sitten tuli itsekseen.Tuulimunaa yritettiin saada pelkillä Cytoteceillä, vuotoa tuli ja hyytymiäkin (ei ollut muuten mitään " herkkua hommaa" pöntössä istuessa ottaa niitä kaarimaljaan) ja kipuja. Homma eteni sen verran hitaasti ja koska en halunnut jäädä yöksi osastolle tehtiin kaavinta.

keuma, virtsarakon laskeuma, välilihan repeäminen, muiden lihasten repeäminen/katkeaminen ponnistuksessa, esim. vatsa- ja reisilihasten ja tietysti kuolema.

huolimatta ja esikoinen niin pieni etten mitenkään pysty jatkamaan tätä raskautta. Tänään aika yksityiselle kun arvauskeskuksessa olisi mennyt ensi vkolle.

ap

ja se on parempi kuin kaavinta.ekaksi menin sairaalaan käymään,katsoivat ultralla kuinka pitkällä raskaus on kun siinäkin on tietty aika raja kun sen vielä lääkkeillä voi tehdä.sitten antoivat tabletin mikä otetaan suun kautta ja sitten kahden päivän päästä osastolle,siellä laittoivat alapäähän 2 kapselia.ja siellä ei tarvinnut olla kun kaksi tuntia ja pääsi pois.sanoivat vaan että jos ei 24 tunnin sisällä ala vuotaa niin pitää soittaa niille mutta mulla alko vuoto kun olin kotona.

ja sain lääkkeen klinikalta, seuraavana päivänä osastolle jossa annettiin lääkkeitä tasaiseen tahtiin. Niin kauan kunnes sikiö abortoitui.

Vierailija:

Lainaus:


joten osastolle ja toiset 3 Cytotecciä. Ei mitään ja kotia.
kun laitettiin toisen kerran seurattiin myös 4 tuntia. Eli kuulemma käytäntö aina tämä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat