Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lehti: Rippikoululaiset järkyttyivät aborttivideosta

19.06.2008 09:49

Ruotsinkielisen seurakunnan pappi järkytti rippikoululaisia näyttämällä heille autenttisen ja verisen aborttivideon, Hufvudstadsbladet kertoo.Markuksen seurakunnan kappalainen Halvar Sandell joutuu antamaan selvityksen videon näyttämisestä Porvoon hiippakunnan tuomiokapitulille. Piispa Gustav Björkstrand lupaa selvittää vakavan tapauksen perinpohjaisesti.Rippikoulupappi halusi herättää rankan videon avulla keskustelua abortin eettisyydestä

Kommentit (9)

videoita teuraseläinten oloista, teurastuksesta, nylkemisestä ym. Animalin toimesta. Auditorioon raahattiin kaikki koulun oppilaat kuuntelemaan Animalia-valistusta ja katsomaan vidoita. Itse olin kasvissyöjä, mutta en silti nähnyt mikä järki tuossa oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Haluaisitko, että lapsillesi näytettäisiin koulussa autenttinen ja verinen video jengiraiskauksesta herättämään keskustelua eettisyydestä?

mm. raiskauksesta, insestistä, kotiväkivallasta, kuolemaan johtavista katutappeluista, eläinrääkkäyksestä jne. Saavat vähän perspektiiviä siitä, mitä nämä asiat todellisuudessa ovat, etteivät ajaudu vääränlaiseen elämäntyyliin ja ratkaisuihin. Tai sodasta! Näytetään niille autenttista kuvaa toisiaan räjäyttelevistä sotilaista, niin rupeavat miettimään siviilipalveluksen mielekkyyttä. Ja tietty voitais näyttää kuinka teuraeläimet teurastetaan, jotta rupeavat harkitsemaan lihansyönnin eettisyyttä.Ei kasvaville lapsille saa koulun ja valistuksen puolesta näyttää mitään liian rankkaa materiaalia, oli kuinka autenttista tahansa! Siihen on syy, miksi leffoissa ja videopeleissäkin on ikärajat!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat