Seuraa 

meillä kohta 5,5kk poika eikä vielä merkkiä minkäänlaisesta istumisesta, siis tuettuna lattialla. Sylissä kyllä nököttää. lueskelin aikaisempia juttuja ja osa on ottanut jopa tässä vaiheessa syöttötuolin käyttöön. Meillä pää kopsahtaisi kyllä pöytään. Miten muilla?

Kommentit (3)

Itse en juurikaan ennen puolta vuotta edes istuttanut (paitsi sylissä ja sohvalla tyynyjä vasten) ja meidän neiti istui oikeastaan n. 7 kuisena niin että pystyi laittamaan syöttötuoliin. Vielä 8kk iässä lattialla istuessaan kupsahteli mihkä sattuu.

Nyt ikää 10 kk ja alkaa istuminen sujua niin ettei tarvitse ihan vieressä olla. Jotkuu lapset esim. konttaavat ennen kuin osaavat istua. Joten en olisi sinuna huolissaan :)

Meidän tyttö oppi istumaan ilman tukea lattialla 8½ kk ikäisenä. Syöttötuolissa istuminen oli mielestäni riittävän tukevaa 7 kk iässä, jolloin hän ei " taipunut" siinä joka suuntaan. Neuvolalääkärikin totesi 8 kk tarkastuksessa, että syöttöhetkien ajan tuolissa oli ollut turvallista istuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja meillä puuttui täysin suojeluheijasteet 8kk iässä (siis testataan lapsen istuessa). Lääkäri halusi tarkistaa ne uudelleen ja 9kk iässä ne olivatkin jo hyvät!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat