Vierailija

rento, tai nykyään jo ihan rähjänen ja aina hihittelee ja naureskelee itsekseen? Kysyy kohteliaasti: anteeksi, saanko häiritä, voisitko antaa pari euroa..Se on menny lyhyessä ajassa tosi huonoon kuntoon. Aiemmin se näytti vielä jopa ihan " hyvältä" . Moikkas kerran ilosesti kadulla ja mä luulin, että se on joogasta joku! Mutta sitten alkokin pummaamaan..Nyt näyttää ihan kaamealta, hampaat on ruskistuneet, on lihonut, vaatteet paskaset yms. Enää ei vois erehtyä luulemaan joogiksi. ;)

Kommentit (5)

Sanoin sille vähän äreästi kun se pummas jos toista kertaa samaa bussia odottaessani. Silloin kyllä vähän hätkähdin, koska tyyppi ryhtyi pitkään ja laveaan, vihaisen kuuloiseen puheenpajatukseen, jossa ei ollut tolkun häivää. Kundi ei silloin näyttänyt ulkoisesti, että olisi ollut niin sekaisin.


Yleensä kiertelee pummimassa dösää venaavilta ihmisiltä, kaikki yksitellen läpi.En tiedä onko narkki vai mikä, mutta outo on. Viimeksi höpötti mulle olevansa eläkkeellä, ilmeisesti siis sairaseläkkeellä. Näyttää alle 30 v. Surullisia ihmiskohtaloita.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat