Vierailija

Sivut

Kommentit (28)

Monesti kaatumisen jälkeen lihastärähdyksen vuoksi kipu tulee vasta päivän,pari jälkeenpäin. Näin kuvittelisin sinunkin kohdallasi olleen. Jos ei ala parissa päivässä helpottaa tai jo aikaisemmin vain hankaloituu,suosittelen lääkärissä käyntiä.

klö

Tatuoinnin läpi ei puuduteta. On kuitenkin pientä liikkumavaraa nikamaväleissä,mistä mennään tai jos tatskassasi on joku " puhdas" kohta oikealla paikalla,siitä voidaan mennä. Riippuu puuduttajastakin.

Tällaisia asioita kannattaisi miettiä siinä vaiheessa,kun tatskan ottaa.

klö

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


mikä ihmeellinen painon tai turvotuksen tunne minulla on seisoessa ja varsinkin pitkän istumisen jälkeen koko alapäässäni? Painoa ei mielestäni ole tullut kohtuuttomasti, (4kg) viikkoja nyt 22.

todella paljon. Nyt jo viikkoja 38.. On supistellut kipeästi jo muutaman viikon (öisin lähinnä). Alavatsa on kipeä. Äidilleni on tehty kolme keisarinleikkausta koska kukaan meistä ei mahtunut tulemaan. Siskoni synnytti ensimmäistään yli 24 tuntia jonka seurauksena vauva joutui teholle. Toinen käynnistettiin ettei sama kävisi, mutta puudutuksia ei keretty antaa. Kannattaako minun käydä synnytystapa-arviossa?? Onko se jo myöhäistä?

Taas ei ole mitään uutta tilastoa vieressä ja siaraalakohtaisestikin on eroja. Ajattelisin, että n. 30%:lle episiotomia, saman verran pieniä tai vähän isompia repeämiä ja loput ilaman. Tosiaan ihan tuntumalla vedetyt luvut.

klö

Anteekis, jouduin odottamatta palstalta pois yli puoleksi tunniksi.

Jos ei ole mitään sellaista,joka selittäisi esim. allergisen reaktion,voi johtua raskaudetsa, miksei myös talven kuivattamasta ihosta.'

Haittaa ei kuitenkaan ole,jos ottaa neuvolassa maksa-arvot.

klö

Viimeksi saamallani epiduraalilla ei ollut vaikutusta kipuun vaan menetin kontrollin täysin..Mitä voisin tehdä pelon välttämiseksi tai rohkaistuakseni..

Entä onko puudutetta joka tehoaisi nimenomaan ponnistamiseen?kiitos =)

Olen valvonut nyt neljä yötä helvetillisten alavatsa vihlontojen vuoksi. Mitään vuotoa ei ole, mutta kipu on kova!! Esikoiseni sytyi sektiolla. Kiinikkeetkö ne nyt paukkuu, vai mistä on kyse? Milloin tarv mennä päivystykseen ts.kuinka pitkään tilannetta voi seurata kotona?

Mahdollisesti kiinnikket,ei oikein muuta selittävää syytä,ellei mitään tulehdusta ole . Sellaiset kannattaa näytteet ottamalla sulkea pois. Puhu asiasta neuvolassa.

klö

Varmaankin tarkoitit saanut. Kyllä on potkittu ja puristettu mustelmia sinne tänne ja käsivarressa on raapimisesta ikuiset arvet.Mitään luuvikoja ym ei kuitenkaan ole tulut,mustelmilla ja arvilla selvinnyt.

klö

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat