Seuraa 

Vielä ei ole tietoa, että tuleeko poika vai tyttö (LA kahden kuukauden kuluttua), jos tulee poika, niin etunimi on Fedja, mutta tytöllepä ei olla hyvää nimeä löydetty!Nimi saisi olla mieluummin harvinaisemmasta päästä, mutta ei LIIAN erikoinen tai ulkomaalais-sävytteinen, koska ollaan ihan suomalaisia, vaikkakin sukunimi muuhun viittaakin. Tytölle ollaan makusteltu seuraavia nimiä, mutta nämä eivät kolahda täysillä (kuten tuo Fedja pojalle) ja sellaista nimeä etsitään. Toki näistäkin saa mielipiteensä kertoa ja toisia nimiä ehdottaa. Eli Enia, Enja, Elliida, Freia, Ksenia/Ksenja ovat nämä mietityt nimet. Toiseksi nimeksi ollaan ajateltu Auroraa, mutta kolmekin etunimeä ei olisi paha, sillä sukunimi suht lyhyt. Eli nimiä saa ehdottaa!Seuraavista nimistä myös pidämme, mutta emme etuniminä, eivätkä tosiaan " kolahda" kuten haluaisin, mutta toisina/kolmansina niminä kävisivät kyllä:

Seela, Unna/Onna, Alisa, Selina, Viola, Adele, Erin, Adela, Jael, Minea Stella, I(i)ris, Vilhelmiina, Viliina, Sofiella, Odessa, Odelia, Estella, Adelinda, Adeliina, Isabella...Näistä nimistä varmaan tajuaa jo meidän nimimaun. Ehdotuksia olisi mukava saada! :)

Sivut

Kommentit (21)

Fedja on aivan ihana, ja vaikea toki onkin sille vertaista löytää!Miellän ehkä sen sadun takia Fedjan tuonne slaavilaisiin maihin ja siksi ekana " tyttä-fedjalle" tuli mieleen Nadja, miltäs se kuulostaa? Entä Natalja? Esmeralda?Muutama muu randomillaAkviliina

Serafina

Sefiira/Sefira/Safira/Safiira/Safiiri

Selja

Sylva

Santra/Sandra

Jaffa :o) aurinkoinen

FiliinaMiellyttikö?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

muutama ehdotus:Fauna

Iona

Eden

Aida

Mandi

Miida

Elena

Evita

Pepita

Edina

Vilna

Minja

Melle

Meelia

Indra

Edna

Vivian

Priska

Briana

Brianna

Effia

Adina

Nadja

Aadia

Leia

Eedit

Finja

Hilda

Sinja

Saida

Saidi

Liida

Liana

Mianna

Rianna

Tianna

Danni

Janni

Jade

Jadelia

Jadena

Jadessa

Ehdotuksistasi Elea ja Fenja ovat eniten sellaisia joista pidän, erityisesti tuo Fenja on ihana. Mietin vaan, että jos joskus sattuisikin tulemana poika, niin hänelle ajattelin tuon Fedjan varata, joten Fenja menee liian läheltä. Tosi Freiakin on liian samanlainen eli ei sitä.Onko Ksenia/Ksenja mielestänne liian ulkomaalaisen kuuloinen? Onhan Fedjakin venäläinen, mutta ei kuulosta (mun korvaan) niin paljon ulkomaalaiselta nimeltä...Onko tietoa Ksenian merkityksestä, tarkoittaako se jotain?

Kseniasta pidän myös paljon, eikä se ainakaan omasta mielestäni ole liian ulkomaalaisen kuuloinen. Tässä vielä lisää ehdotuksia:Alinda

Fajeena

Iia

Inna

Sofianna

Mr.Jinx:

Lainaus:

Onko tietoa Ksenian merkityksestä, tarkoittaako se jotain?
Nimikirjan mukaan olisi kreikkalaisperäinen nimi, jonka merkitys ' vieras' tai ' vaeltaja' .

Ksenia on minusta ihan helposti omaksuttavissa oleva nimi.Beata

Siska

Pinella

Gerda

Meja

Keesia

Esther

Neelia

Kiera

Katinka

Melia

Neela

KitiaraFrida

Avelia

Velda

Luna

Elea

Adiina

Silva

Amilda

Eleonoora

Akileia

Fenja

Aivi

Fiona

Amelia

Fransilja

Fransiina

Adiisa (uudisnimi)Hassun paljon muuten samoja suosikkeja teillä kuin tämän ketjun aloittajalla: http://tinyurl.com/8mk6rLuulinkin ensin että olet sama henkilö, mutta tuossahan etsittiin nimiä kaksosille. Joka tapauksessa tuoltakin voisi löytyä teille mieluisia ehdotuksia.

ja ollut omalla listallaSenja on sit vähän suomalaisempi versio..

Staava

Senla (1n)

Veeda (4n)

Viona (9n)

nyt mä unohdin mikä linja oli.. ;)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat