Seuraa 

Olisikohan jollakulla hyviä tietoja ja kokemuksia siitä, mikä voisi auttaa raskausarpien ehkäisyssä?Olen kuullut että oliiviöljy voisi olla hyvää, mutta mitä muita mahdollisuuksia ja toimivia kikkoja olisi?Ja ajaako esim. ruokaöljy saman asian?Kiitos!

Kommentit (5)

Takuuta ei toimimisesta ole, mutta ne joiden tiedän kokeilleen, ovat hyväksi todenneet.. (saattaa olla toki myös sattumaa)

Mutta siis aromaterapeuttinen mandariiniöljy on tuo aine, jolla masua sivellään.. :)

glemei *vierailulla kuumeilupuolelta*

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on kehuttu, joten aion kokeilla sitä JO juovikkaaseen mahaani, jos se vaikka onnistuisi edes hieman vaalentamaan nyt jo toivottoman näköistä mahaani. :(Laara ja pieni 36+5

Ensimmäisessä raskaudessa ei arven arpea eikä ainakaan vielä ole merkkejä arvista tässä toisessakaan raskaudessa. En tiedä johtuuko Biovergeturesin säännöllisestä käytöstä vai perimästä, suvussamme ei juuri raskausarpia ole näkynyt. Joka tapauksessa rasva on ihanaa, imeytyy nopeasti ja jättää ihon suloisen pehmeäksi, ei rasvaiseksi. Aika riittoistakin on ollut, kaksi putkiloa riitti minulla esikon raskausajalle.Aurina 22+4löytyy Biothermin Biovergetures erikoisvoide raskausarpien ehkäisyyn. Itselleni tuli jo teininä reisiin arpia vaikken edes muista lihoneeni merkittävästi, eli taipumusta todellakin on, mutta nyt Biotherm on pitänyt ihon loistavasti kunnossa ainakin tähän (rv 35+3) asti (kop kop).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat