Vierailija

tekisi mieli laittaa reilu 4v tyttöjotain harrastamaan, olkoon se sitten luistelua, satujumppaa temppujumppaa tai ihan mitä vaan, joka olisi kerran viikossa joka ei mielestäni ole liikaa tuon ikäiselle. eri asia jos olisi monta eri harrastusta niin sit olisi jo liikaa..mut täs vähän aiemmin yritin käyttää tyttöämme tanssi harrastuksessa. mielellään tuli mukaan ja oli kiltisti, mut sitten kun se tanssi alkoi, tyttö ei osallistunut, istua kökötti vaan mun vieressä (vanhemmat sai olla katsomassa)no aattelin et haluaa katsoa vähän aikaa sivusta jos jännittää.. välillä nätisti kannustin et voi mennä mukaan jos haluaa kun muutkin on.missään vaiheessa en tuputtanut tai tiuskinut että mee nyt mikset voi mennä!!!!loppua kohti tyttömme makoili vain keskellä lattiaa muiden tiellä ja haittana.. yritin nätisti sanoa et jos et mee mukaan älä ole edessä.

makoili vaan lattialla niinkuin joku vähä älyinen. kyl alko jo hävettään.oon miettiny ja pohtinu et miksi käyttäytyi niin (on tarhassa joten päivät viettää muitten lasten kans)tulin siihen päätökseen et oisiko tyttömme jännittänyt uutta outoa tilannetta, ja se jännitys ilmeni tuollaisena ns. häiriköintinä.johonki harrastukseen haluaisin viedä mut ei oo kiva jos se taas vaan on omissa oloissaan... pitäskö vaan käyttää ja käyttää niin jospa se siitä?????

Kommentit (1)

Meillä on mennyt tosi hienosti. Tytön balettikoulussa ei vanhempia suvaita, pois ja äkkiä kun on puvut ja tossut saatu päälle. Siksi kummastelenkin että miksi teillä sai jäädä vanhemmat paikalle. Ja luulen että läsnäolollasi oli paljon tekemistä tuon " makoilin" kanssa. Lapset on lopulta niin vieraskoreita että tottelevat vierasta aikuista erittäin hyvin. Sinun mukanaolosi kumosi opettajan auktoriteetin lapseltasi ja siksi homma meni plörinäksi. Koitapa jättää tenava yksin sinne harrastukseen. Saattaa auttaa hyvinkin.Voi toki olla että lapsi ei vielä osaa olla yksin ja tilanne tuntuu pelottavalta. Tyytöni ryhmässä oli yksi tyttö joka oli kai vielä liian pieni. Tunneilla meni oikein hyvin kuullema, mutta kun oli joulunäytöksen aika, tuli itku ja hän ei uskaltanut esiintyä. En sitä ihmettele, esitys oli kaupunginteatterissa, outo paikka ja valtavasti vieraita ihmisiä, kirkkaita valoja ja musiikkia kovalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat