Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Luuletko, että isyyslomajärjestelyt ovat vauvanruokateollisuuden yritys vaarantaa lapsen rintaruokinta?Ajatelkaa - äitihän imettää 1-4 tunnin välein. Koska äidin imetystä pitäisi tukea ensimmäiset 2 vuotta, on väärin tukea isyyslomaa tänä aikana. Äiti ei pääse imettämään vuotiasta kesken työpäivän maassamme, mikä on väärin.Pitäisikö isän tuoda lapsi työpaikalle äidin imetettäväksi - esim ruokatunnilla?Pitäisikö nousta barrikadeille isyysloman väkisin ujuttamisesta - sen rintaruokintaa väheksyvästä vaikutuksesta?

Kommentit (8)

Siis meillä isä oli kotona samaan aikaan kuin äiti? Tuli imetystä todella hyvin kun kantoi vauvaa tissille tunnin välein ja välillä vaihto vaippaa ja laittoi ruokaa.

Päätin tuoda asian tämän mahtavan forumin tuomittavaksi.Erityisen huolissani olen yli vuoden vanhojen imetyksestä, sillä onhan kurja jos lapsi joutuu odottamaan koko pitkän päivän pääsyä äidin syliin ja tissille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

apTosin siinä ei epäilty salaliittoa, kuten PÖRRÖ olisi varmaan tehnyt - hänen mielestään isyysloma on varmaan NUTRICIAN mainostemppu

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat