Vierailija

kun sitä maitoa pitää yölläkin antaa vauvalle voisiko pullon laittaa sellaiseen pullonlämmittimeen pöydälle niin ei tarviis käydä lämmittämässä? vai kehittyykö siihen jotain bakteereja jotka vauvalle vaarallisia?

Sivut

Kommentit (26)

Eli voit jättää pullon lämmittimeen tunniksi, et enempää.Ja seuraavassa vaihtoehtoja:- Naistenklinikalla meille sanotttin, että 2 tuntia voi pitää kerran lämmitettyä/avattua maitoa. Tämä on vastoin terveysviranomaisten ja valmistajan ohjeita, joten jos jotain tapahtuu, tapahtuu vahinko omalla vastuulla. NKL:lla jopa sanottiin, että voi toiseen kertaan lämmittää vesihauteessa! Antavat siis laittomia ohjeita, mutta me laiskiaiset noudatimme niitä. En sano sulle, että ja kaikki on mennyt hyvin, tunnustan vaan, että näin olemme tehneet, en kannusta.- maitoa ei ole pakko lämmittää laisinkaan. Kokeile kelpaako sun vauvalle huoneen lämpöinen, meillä kelpaa, mutta ei maistu yhtä hyvin. Älä kuitenkaan annostele maitoa huoneenlämpöisenäkään valmiiksi, silloin alkaa bakteerit kehittymään!

Jos olet varakas tai lapsesi syö 200ml kerralla, niin tää ratkaisee mikro-ongelman.- häiritseekö sua mikron kilahdus? Me säädetään manaaliseen mikroomme ajaksi monta minuuttia ja summa mutikassa annamme olla muutaman kymmenen sekuntia - näin mikro ei kilahda=)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esikoista imetin, mutta muistaakseni silloin puhuttiin, ettei huoneenlämpöistä saa ihan pienelle antaa. Voi sekin aiheuttaa masuvaivoja. Onko tämä vanhaa tietoa, vai voiko heti laitokselta kotiutuneelle antaa huoneenlämpöistä tuttelia?

Korviketta ei saa säilyttää avattuna tai jauhekorviketta valmistettuna huoneenlämmössä yli tuntia. Vaikka sitä siis ei olisi lämmitettykään.

Vierailija:

Lainaus:


vai kehittyykö siihen jotain bakteereja jotka vauvalle vaarallisia?
Kehittyy! Ei saa pitää lämpimänä, ravintoarvo heikkenee ja bakteerit lisääntyy.

Opeta vauva syömään korvike huoneenlämpöisenä. Itse käytän jauhetta, vieressä on keitetty vesi lasipullossa. Helppo ja nopea sitten sekoittaa!

on ilmeisesi sitä mieltä että pulloruokinta on yhtä paha asia kuin pahoinpitely. Toivottavasti sinunkin maailmas joskus avartuu hieman ja huomaat ettei elämä mene aina niinkuin itse tahtoisi.

jos kerran olet pulloruokinnan valinnut, pitää ymmärtää, että se on hankalampaa.kyllä, joudut yöllä nousemaan pulloa lämmittämään, ja kuunnella koko se aika lapsen huutoa.

se on sen hinta.

Käytä jauhemaista korviketta. Mittaa jauheannokset valmiiksi pulloihin ja toisiin pulloihin tms. vedet. Kun vauva herää, lisää vesi pulloon, jossa jauhe on ja ravistele. Tosi helppoa, varsinkin jos vauvalle kelpaa huoneenlämpöinen maito.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat