Seuraa 

Tyttäremme on syntynyt elokuussa-05 ja olisi näin ollen ensi talvena sen reilun vuoden ikäinen. Ajattelin ostaa nyt alennusmyynneistä talvihaalarin jo valmiiksi ensi talvea ajatellen. Minkähän kokoinen haalari kannattaisi ostaa? Tietysti lapset kasvavat eri tahtiin, mutta mielelläni kuulisin minkäkokoisia haalareita teidän tuonikäiset käyttävät tänä talvena. Aikeissa olisi ostaa Reiman Baby-haalari. Tässä nyt pähkäilen, että ostanko 80- vai 86-senttisen?

Kommentit (14)

Poika on kyllä on kasvanut pituutta yläkäyrällä koko pienen ikänsä, joten luulen jos on " normaali" kasvuinen ja vieläpä tyttö niin 80cm sopinee vallan mainiosti.

Meillä marraskuussa 04 syntynyt tyttö, eli nyt 1v2kk. Marraskuussa (ikää 1v. pituus 78,3cm) sovittelimme haarareita jolloin 80cm Reimatec (vauvamalli) oli sopiva. No, päädyin kuitenkin ostamaan Lennen haalarin 86cm, joka on nyt juuri sopiva! Eli minä ainakin ottaisin 86cm, kun teillä kuitenkin elokuussa syntynyt lapsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

syntynyt toukokuussa-04 ja alkutalvesta oli hetken aikaa 86 cm haalari. Nyt ollaan jo pidetty Lassien 92 cm haalaria ja yhtään ei ole iso ! Pojalla pituutta n. 84-85 cm.

meidän " normaalikokoinen" ,sirohko tyttö syntyi syyskuussa 2004 ja on ollu tän talven 74 cm haalareissa.Jos joutuisin nyt ostamaan sille puvun,näillä tiedoilla ja kokemuksella nyt käytössä olevasta puvusta,ostaisin 80 senttisen vaikkei 74 ole pieni.mutta 86 lienee liian iso.

Meillä syyskuun lopulla syntynyt tyttö ja ostin ensi talveksi 86cm Reimatecin jo valmiiksi. On varmasti juuri passeli. Vauvathan ovat keskimäärin 80cm 1-vuotissynttäreiden aikaan ja 86cm 1,5-vuotiaana.En missään nimessä ainakaan itse laittaisi rahaa 80cm haalariin, koska se on todennäköisesti ainakin kevättalvella jo liian pieni.

Tyttömme on nyt 1 v 6 kk ja käytössä on 92 cm haalari, joka on ihan passelin kokoinen. Jännitän kovasti, että pärjätäänkö tällä haalarilla kevääseen asti vai tarviiko ostaa vielä toinen haalari...

Meillä 1v tyttö ja pituutta 76cm. Käyttää nyt jo 86 haalaria (Rasavil) eli ens vuonna kun on 2v niin on jo varmasti 92 haalari sopiva. Tosi paljon riippuu haalarimerkistä!

on molemmat pärjänneet sen 1v.talven 80cm haalarissa eli äitiyspakkaushaalari on mahtunut päälle, sen isompaa ei ole tarvittu (tarvita)! Ja ovat keskikokoisia pituuden puolesta. Reimatec on isokokoista, siitä riittää ehdottomasti 80cm erityisesti babymallista. Esikoinen meni 2v.talven 86cm puvussa, tästä toisesta en ihan vielä tiedä, kun on ihan hiukka isompi tyttö.

Meillä niin iso poika, että nyt menee 86cm haalari eikä se mahdu kuin tämän kevään. 92cm oli vähän liian iso, joten päädyimme tuohon, jotta pääsee liikkumaan. Ikää siis 1v1vk.Mutta varmasti (jos nyt ns. normikäyrillä kasvaa niin) mahtuu teillä tuo 80cm.jepuli + santtu (yli 84cm)

Meillä poika 1 v. 85 cm ja meillä on nyt (1v7kk) reiman 98 cm. Ei ole tarvinnut edes lahkeita kääriä. Menee kyllä varmaan vielä ens talvenkin.Tytöllä (synt.syyskuussa) jäi 86 cm heti pieneksi eli ei mennyt enää seuraavana syksynä.Osta mieluummin 92 cm.

..on syntynyt elokuussa -03 ja tuon 1-v. talven käytti 86cm haalaria. Poikamme on aina ollut keskikokoinen, ei kovin lyhyt, muttei hirmu pitkäkään. Meillä oli Lassien haalari, jossa on kuminauha vyötäröllä eli alkutalvesta vähän reilunkokoinen haalari oli kuitenkin mukavasti päällä. Tuollaisissa baby-mallisissa, jossa ei ole sitä kuminauhaa, voi olla, että liian reilu koko haittaa enemmän.

Meillä tyttö syntyi kesäkuussa 04 ja nyt tyttö on 1v 7kk ja käytössä on ollu 86 talvihaalari ja vielä on kasvuvaraa. Eli suosittelen 86 niin ei ainakaan heti jää pieneksi.

Tai ota 86 cm, rippuu miten pitkä lapsi on. Me ollaan pitkiä ihmisiä. Ehkä toi 86 on 1 v parempi. Jos lapsi on yli 75 cm 1-vuotiaana niin se 80 cm jää kyllä tosi pieneksi äkkiä.

Päädyin sitten ostamaan 86cm haalarin. Tyttömme on ns. " normaali" kasvuinen eli on kulkenut tasaisesti neuvolan 0-käyrällä. Juttelin myös kaupassa myyjän kanssa ja hänkin suositteli tuota 86-senttistä. Voihan olla, että 80cm haalari menisi myös, mutta tämä 86cm ei ainakaan jää ihan heti pieneksi. Nty on haalari kaapissa odottelemassa ensi talvea :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat