Vierailija

Annoin ääneni tänään NRO 3:lle.

Ehdottomasti fiksuin ja viisain ehdokas.

Eikä tarvitsisi hävetä oman maan presidenttiä.Järki päähän ja Niinistöä äänestämään!!=)

Sivut

Kommentit (42)

Kovat oikeistolaiset arvot, köyhien kyykyttäjä ja ihmisenä hyvin epämiellyttävän ja kopean oloinen.Militaristi, Nato-nuoleskelija (vaikka ei ole miestä edes suoraan myöntämään liittymishaluaan Natoon), kapeakatseinen nationalisti joka ei näe niitä globaaleja ongelmia, jotka meitä oikeasti uhkaavat: ilmastonmuutos, köyhyys ja pakolaisongelma, köyhien ja rikkaiden maiden konflikti, luonnonvarojen väheneminen, kerskakulutus, epätasa-arvoinen maailmanjärjestys.Ei muuta kuin rautaa rajalle ja oma " epäsosiaalinen" aines kuriin, turvaverkot rikki ja kova luokkayhteiskunta tilalle. Jee, mikä mies!

Suomea on hallinnut sosialisti pidempään kuin Kekkonen! Elämmekö pysähtyneisyyden aikaa tällä sosialistien aikakaudella - kyllä! Kuka voisi herätellä meitä tsemppaamaan - ei ainakaan (SAK:n tyynyllä) istuva asemaansa tuudittautunut presidentti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ulkonäöstä viis, Saulihan on kuin suoraan Pottereista... Mutta vakavasti ottaen, jos olet yhtään Suomen tulevaisuudesta huolissasi, niin...

ei taida kokoomuslaiset taas sivistymättömyyttään tietää mitä Niinistön ajamiin asioihin kuuluu...

Niinistö ei ole humaani, päinvastoin.No, kokoomuslaiset eivät intellektuelleilla ole aiemminkaan juuri juhlineet. Enkä ihmettele.Esim. RKP:ssä on aina mukaan mahtunut juuri näitä älykköjä.

Älykkäin, kielitaitoisin, rehellisin ja sympaattisin, olematta kuitenkaan liian lälly (kuten vastaehdokkaansa " Se on ihan Matti, Mehukatti" .)Halonen on myös ihan fiksu, mutta ei todellakaan edustava. Saati hänen miehensä, joka näyttää Ryysyrannan Joosepilta.

Mahtaa näitä fanaattisia Halosen haukkujia sitten ottaa päähän, voi voi raukkoja....Ala-arvoinen mollaamiskampanjanne ei tuota mitään tuloksia, kansa on liian fiksua!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat