Vierailija

Koiviston konklaavi (/ Halosen konklaavi)? Jos et tiedä ja aiot äänestää Halosta, niin kannattaa ennen äänestystä selvittää se ja samalla muutama muukin juttu koskien asioita, jotka pidetään sosialistien taholta tavallisilta ihmisiltä salassa.

Kommentit (7)

Kommenttien vähyydestä huomaa, että suurin osa kansasta ei tiedä mitään kyseisestä asiasta eli Halonen saa porskuttaa edelleen kun ihmiset äänestävät häntä, vaikka kyseinen henkilö saattaa joutua syytetyksi ihmisoikeuksien loukkaamisesta.

ja tiedän mysö sen, että eihän tässä aloituksessa ollut mitään panettelua tms. vaan tuo on aivan tosihomma. Jos et tiedä, mitä se koiviston konklavi tarkoittaa, kysy isältäsi tai lue netistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

osaanko selvittää kunnolla, mutta olen ymmärtänyt että Halonen on " ihmisoikeustuomioistuimen" syyteharkinnassa, koska hän on määrännyt salaisiksi asiapapereita, jotka kuuluisi antaa julkisiksi. Paperit liittyvät Koiviston aikanaan tekemään " määräykseen" , joka pakotti -90-luvulla tuomioistuimet tekemään kaikki päätökset pankkien hyväksi, jos yksityinen henkilö nosti syytteen.

Toivottavasti joku muu osaa selvittää paremmin ja kertoo samalla myös muut salassa pidetyt asiat kuten Halosen Stasi-yhteydet jne. jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat