Seuraa 

ihan vaan mielenkiinnosta tiedustelen onko 10 vuoden aikana tapahtunut suuriakin muutoksia eli jos olet synnyttänyt porin keskussairaalassa niin miten meni? millainen henkilökunta? miten sinut otettiin huomioon jne..kaikki info tervetullutta...

Kommentit (4)

Molemmissa synnytyksissä kivat, päteväntuntuiset kätilöt, tosin toinen alkoi kiireessä vähän hermostua. Ekalla kerralla en tykännyt olla osastolla, jotkut hoitajat vaikuttivat tosi pahantuulisilta ja äitejä ylenkatsovilta. Toisella kerralla oli mukavampaa, mutta silloin olinkin paljon paremmassa kunnossa synnytyksen jälkeen kuin ekalla kerralla ja osasin jo enemmän itse hoidella lastani, enkä tarvinnut niin paljon apua. Ja pääsin paljon nopeammin pois. Ihan hyvä fiilis jäi siitä tokasta kerrasta.

elokuussa taas sinne!Synnytyksessä kätilöt rupes tappelemaan kun toinen niistä oli kirjottanu jotain väärin sinne koneelle. Ja mieheni rauhoitteli niitä ja huusi et " hei, täällä synnytetään"Hih..oli kyllä mukavat muistot synnytyksestä :)

Ja osastollakin oli mukavaa hoitohenkilökuntaa. He antoivat mun nukkua ja hoitivat sen aikaa vaavia ja kyselivät vähän väliä että miten menee yms...Mukavaa oli! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat