Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eli pojalla oli ennen maitoallergia joka meni sitten ohi, tuli kotimaisten viljojen allergia tai siis sekin todennäköisesti oli koko ajan.Omenasta ja porkkanasta tuli oireita pienempänä mutta sitten alkoivat sopia. Päärynästä ripuli.Nyt meni pitkään että pojalla oli hyvä ruokahalu ja myös laaja ruokavalio, eli lähes kaikkea mutta nuo viljat siis pois.Nyt alkanut valittaa masua ja kakkailee jotain aivan uskomattoman pahan hajuista tavaraa, ja peppu palaa siitä saman tien punaiseksi.Mistäs nyt tiedän mitä tuosta ruokavaliosta pitäisi karsia ensimmäiseksi, jotta saataisiin tilanne rauhoittumaan, vai olisikohan parampi varata aika lekuriin jos prickeissä näkyisi jotain, kun pojalla ikää jo 2v8kk.vinkkejä otetaan vastaan =)Kommentit (5)

eli muna, maito?, soija, herneet jne. palkokasvit, mausteet, suklaa, pähkinät jne. Tai jos tämä ei auta, niin vaikka viikoksi ihan yksinkertaiselle ruokavaliolle, jossa on vähiten epäilyttäviä perusruokia, ja sitten palauttelemaan muita vähitellen. Testeistä on tietenkin iso apu, jos niistä tulee tuloksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli siellä on tosi hankala saada ruokavalio tosi suppeaksi..

Kun ruokalistathan on tehty etukäteen.Tuota mietinkin että voiko tuo maito-allergia uusia tai tulla kenties laktoosi-intoleranssi (meillä suvussa laktoosi-inteleranssia paljon)Pojalla ei ollut iho-oireita ennen kuin eliminoitiin ruoka-aine ja mentiin altistukseen niin sitten tuli jo räväkät iho-oireet vaikka aiemmin ei ollutkaan.Täytynee pitää ruokapäiväkirjaakin tässä että mikä voisi olla..

Itse varaisin lääkäriajan ja kysyisin mahdollisista allergiatesteistä. Maitoallergia teilläkin on ollut joten voisit ainakin kokeilla hyla/laktoosittomia tuotteita tai sitten ihan kokonaan maidotonta. Voisit myös ottaa pois ruokavaliosta ne ruuat jotka ovat jo ennen allergisoineet. Mutta hyväksytä ne lääkärillänne!Itselläni on 6kk poika jolle käy vain neocate. Eli olemme allergiataipaleen alkuvaiheessa! Toivottvasti tilanne selviää ja lapsi tuntee taas olonsa hyväksi!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat