Vierailija

ja tosiaan halvemmalla

Sivut

Kommentit (30)

ettei Lidl onnistunut sekoittamaan elintarvikeketjujen kilpailuasetelmia

ja päätelmä oli, että suomessa oli jo valmiiksi kaupan logistiikka ja tehokkuus sangen suurta, jolloin lidlin konsepti ei eronnut kilpailijoistaan niin kuin monissa muissa maissa.Lidlissä hinnat ovat samalla tasolla kuin muissa kauppaliikkeissä, mutta tuotekohtaisia eroja on siinä missä muuallakin. Näin perheen kulutustottumukset määrävät edullisimman elintarvikeliikkeen.

ostan kyllä paljon muutakin joka kerta, minkä saan halvemmalla kuin muualta, esim. maitoa, juustoa, hapankorppuja, vichyä, tuoremehuja, shampoota yms. hygieniatuotteita, jogurtteja, muroja ja tietty olutta, siideriä ja limsaa, mitä meillä käytetään, vaikka niitä täällä paheksutaankin. Mutta vihannekset ja hedelmät ovat aina edullisia ja tosi hyviä, niitä on aina jokin laatikko ja kun se tyhjenee, tuodaan uusi. Eikä siten kuin suurissa marketeissa, että kaadetaan vaan entisen päälle aina vain uutta ja alimmat homehtuvat ja litistyvät alle. Ei muuten varmaan jokaista tomaattiakaan ole joku puristellut, kun on vain vähän kerrallaan näkösällä, kuten suurissa kaupoissa koko ajan näkee tehtävän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

kuten jäätelöt, keksit, sipsit ja suklaat. Myös limukat. Varsinki jäätelöt kannattaa ostaa sieltä, magnumin tapaiset ihanat puikkojätskit kuuden pakkauksessa huippuhalpoja ja parempiakin.
Jätä ne herkut pois, niin säästät kauppalaskussa vieläkin enemmän!

saman hintaista ku prisman kallein (tosin tuossa paljon enemmän rullia),

lidlistä voi ostaa ihan COcacOlaa (aitoa) joka maksaa yleensä 0,99e 1,5 l, ei oo pakko ostaa saksalaista (Vaikka onkin ihan saman makuista)

Makaronit (Torinon) yleensä 10 pussia eurolla, prismassa oli just yksi pussi 0,69 tarjouksessa.[

i]Kerrankin oli matti kukkarossa ja etsin sillä matilla vessapaperia. Kävin ensin Lidlissä ja sitten Cittarissa. Cittarissa vessapaperi oli halvempaa.Muutenkin vertailen hintoja paljon ja Lidl ei todellakaan ole enää kovin halpa paikka.Makaronit ovat halvempia.Tämän lisäksi kiinalaisia kuppikeittoja ei löydy muualta ja ne ovat halpoja. Suklaavoita ei oikein löydy muista kaupoista.Perheeni ei suostu juomaan Lidlin limsoja, vaikka ne ovat halvempia. Vaikka piilottaisin pullon ja kaataisin lasiin, he kyllä maistavat, mistä olen limsan ostanut ja sanovat, että tuota he eivät juo.

[/quote]

hevosalamia joka on tehty keski-euroopan kuljetuksissa rääkätyistä puolalaisista hevosista tai lampaanlihapihvejä joiden liha on kymmenen vuotta uudessa-Seelannissa emolampaana oleen vanhan uuhen sitkeää lihaa ja kellunut vuoden jossain maailman merillä pakastettuna odottaen kuka sen halvimmalla ostaa. EI KIITOS.

Otsikkoni oli tarkoituksella hieman provosoiva, mutta kuten täältä voi lukea, Lidilissä on halpoja herkkuja. Sipsit, limut, karkit ja jätskit eivät kuulu perheemme normaaliin ostoslistaan, ne ovat tuotteita joita hankitaan erityistilanteisiin, kuten lasten synttäreille.Prismasta löytyy käyttämiämme tuotteita joko samalla hinnalla tai edullisemmin. Joitain peruselintarvikkeita ei Lidlistä saa lainkaan. Esim. täysjyvämakaronia ei kyseisen liikkeen valikoimiin kuulu, samoin kuin ei esim. ruishiutaleitakaan. Myös laktoositon rasvaton maitojuona ja piimä puutuu. Wc-paperi on edullisempaa Prismassa, eivätkä vaipatkaan häviä hintavertailussa.Käyn toki pari kertaa kuussa Lidlissä. Silloin ostan hivaa ja kaurahiutaleita, sekä kauden kotimaisia vihanneksia.Omiin kokemuksiini ja ostoskärrikyyläykseen perustuen Lidlissä asioivat ostavat paljon epäterveellisiä juttuja. Limuja, jätskiä, karkkeja, pakastepitsoja ja muita raffinoituja ruokia, vanukkaita jne. jne. Halpojen herkkujen hankkiminen ei tuo tällaisissa tapauksissa säästöä lainkaan.

ellei samalla vähennä ruoankulutusta ylipäänsä eli laihduta.Herkuista saadut kalorit ovat useimmiten paljon halvempia kuin terveellisemmistä ruoista saadut. hedelmien ja vihannesten kalorit ovat kaikkein kalleimpia.

Esimerkiksi maito on selvästi halvempaa kuin meidän muissa lähikaupoissamme. Maitolita Lidlissä 65-73 senttiä, K-kaupassa 95 senttiä. Enkä usko että Lidlin maito on huonompaa :-)Lidlin vaipat halpoja, jopa halvempia kuin kotimaisten kauppojen halpisvaipat, ja laatu on pampersin tasoa.Hedelmät ja vihannekset selvästi halvempia. vertailkaapa vaikka kauppojen mainoksista!!

että kuvittelee sen lähi K-kaupan lihavalikoimien olevan eettisesti tuotettuja?

Juuri tulo MOT-ohjelmassa juttua siitä miten Kesko polkee tuottaja hintoja, ja moni joutuu myymään tuotteensa olemattomalla voitolla---> jostain sitä säästöä syntyy, MISTÄ?Ihan samanlailla se broileri kärsii tehotuotannossa, -ihan täällä suomalaisella kartatilalla...! Mutta hevoset on niin ihania ja söpöjä, niitä ei saa rääkätä toisin kun kanoja jotka ei oo niin kivoja...Tuotantoeläinten huono kohtelu ei mitenkään kilpisty Lidlissä myytäviin tuotteisiin, vaan se on ONGELMA joko koskettaa JOKAISTA ruokakauppaa, ei ole sellaista Salea, Siwaa tai Prismaa tmv. jonka valikoimiin ei rääkättyjen eläinten lihaa kuuluisi, niin ikävä tosiasia kun se onkin:(Kannattaa alkaa kasvisyöjäksi, niin saa ihan oikeasti puhtaan omantunnon, eikä tarvitse dissata yhtä kauppaketjua, joka ei ole sen pahempi mitä muutkaan.t. Lidlissä asioiva, joka kohta kymmeneen vuoteen ei ole muuta lihaa syönyt kun miehensä itse kalastamaa kalaa.

Opettele lukemaan.Olen juuri sitä epäeettisyyttä vastaan. Saksassa maidontuottajat olivat luovutuslakossa koska juuri LIDL polkee tuottajahintoja. Lidlin hinnoilla olisi kuulemma vaikea nostaa maidon tuottajahintaa eli toisin sanoen Lidlin pitäisi saada samat katteet kuin aina ennenkin ja tuottajien pitäisi pysyä hoitamaan ja ruokkimaan eläimet yhä pienemmillä korvauksilla työstään. Mitä halvemman perässä kaikki juoksee sitä kustannustehokkaammin eläimet täytyy hoitaa ja ruokkia eli se on pois eläinten hyvinvoinnista kun rehukustannukset, polttoöljy, lannoitteet ym. vain kallistuu.

Jotkut tuotteet ovat tosiaan halvempia ja jotkut ovat myös ihan kelvottomia laadultaan. Huonoa "euroshopper" tasoa. Kotimaiset tuotteet samanhintaisia kuin vaikkapa Prismassa. Tarjoukset tietysti halvempia, mutta onhan halpoja tarjouksia muuallakin.SUuri ongelma on valikoimien suppeus. Ikinä et edes selviäisi pelkällä Lidli-käynnilä.

Yksi asia mikä on minua ärsyttänyt myös ovat ne ihan älyttömät kassajonot. Selvästi säästetään, kun kassoja on niin vähän, muttei minua ainakaan kiinnosta seisoa 10 minuuttia jonossa, kun sitä ei tarvitse tehdä muissakaan kaupoissa koskaan.Lainaus:

Osa Lidlin omista tuotteista on edullisempia kuin kilpailijansa, mutta aika monissa laatu on myös selvästi heikompi eli ainakin meillä tuli sen verran hutiostoksia että lakattiin käyttämästä Lidlin omia tuotteita - varsinkaan valmisruokia. Ne olivat käytännössä ihan kelvottomia. Jäätelöt ja juustot ovat ok ja halvempia kuin muualla.Sitten nuo tavalliset suomalaiset tuotteet mitä saa myös muista kaupoista ovat aika samanhintaisia myös.Pahin ongelma meidän perheen kannalta on se, että kaikki erityisruokavaliotuotteet tosiaankin puuttuvat. meillä tarvittaisiin laktoositonta ja niitä ei ole Lidlissä lainkaan eli pelkällä Lidl-reissulla ei selviäisi koskaan joten me käytännössä käymme siellä vain tosi harvoin täydentämässä jätski- ja juustovarastoja.

Esim. paprikat on ollu halpoja, mutta eivät maistu juuri miltään. Näin kävi just eilen, tosin olen sieltä kyllä joskus tosi makeitakin saanut.

Tomaatit, jotka on verkkopussissa, on ostettaessa raakoja, ja mätänee ennen kuin kypsyy. Mandariinit mahdottomia kuoria ja täynnä siemeniä. Irtoperunoita sieltä ei saa ollenkaan.Mutta se on kyllä kiva, että sieltä joskus saa jotain vähän erikoisempiakin hedelmiä edullisesti.

Lainaus:

Kyseessä on saksalainen ketju ja täytyy muistaa, että saksalaiset ovat paljon varakkaampia kuin suomalaiset ja tottuneet parempaan ruokaan kuin me. Tämä on lähtökohta tuolle ketjulle. Lidl on Saksassa halpakauppa, mutta varmasti on suomalaisten standardien mukainen. Lidl on halvempi useimmissa asioissa kuin muut kaupat, valikoima on suppea (yksi yhtä lajia), mutta toisaalta paljon tasokkaampi kuin esimerkiksi Salet tai Siwat.
Tietenkin tarjonta sopeutetaan ostavaan asiakaskuntaan!

VaippojaTamponejaVissyä (sekä limuja/mehuja jos niitä juo.)

Hyvä puoli on se, että Lidilissa maksaa n. 0,5€ puolen litran limupullot, kun muissa kaupoissa ne ovat n.euron kalliimpia =päätyy ostamaan ison pullon joka suunnilleen samanhintainen, vaikka "saunalimuksi" tmv. riittäisi se pikkupullokin. Eli jos haluaa vain silloin tällöin lasillisen limua, kannattaa hakea Lidlistä pikkupulloja, koska ne todella edullisia siellä.Pakastepitsat (kaikkia en kyllä ole tastannut;) ovat erittäin hyviä. Kahden pitsan pakkaus maksaa vähemmän mitä muissa kaupoissa yksi, ja on parempaa.Pakasteessa olevat patongit maksavat 1€ / 2kpl, ja ne ovat todella hyviä.Hedelmä- ja vihannesosastolla on halpaa. Olen huomannut että esimerkiksi kirsikoita, vesimelonia ymv. saa paljon halvemmalla mitä muualta. Tuntuu ettämuissa kaupoissa se on iänikuinen banaani jota saa halvalla, mutta juurikin kirsikat ymv. ovat todella kalliita.Pidän myös Lidlin "Espresso-kahvista" (voi siis tehdä ihan tavallisella kahvinkeittimellä)Suklaarusnoissa hinta-laatusuhde on uskomattoman hyvä;)Pakasteena myytävät lampaanpihvit ovat myös hyvä ostos, ja ei ole hinnalla pilattuja.Itse en makkaroita/juustoja pahemmin syö, mutta mies kehuu niitä. Jotain salamia tmv. ostaa toisinaan.Niin, ja salsa-kastike on myös hyvää ja halpaa:)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat