Vierailija

.

Kommentit (21)

Ihmettelen kyllä todella, miten päästit lapset matkaan, ottaen huomioon ne taustat, jotka kerroit eli teillä ei ole exän kanssa edes puhevälejä... Toisekseen 6 v. on kyllä vielä aika pieni viettämään kuukauden erossa äidistään vieraassa maassa, jos kerran ei aiemmin ole isän kanssa ollut kuin pari päivää.Jo se, että sinulle tulee tällaisia ajatuksia mieleesi, on merkki siitä, että kaikki ei ole hyvin ja teit huonon päätöksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pitää kahta yötä kauempaa, eli todellakin nauttimisen paikka.

Lapsille ihana kokemus päästä täältä vesisateesta lämpimään ja tavata sukulaisiaan ja toivottavasti kuukaudessa rohkaistua kieltä puhumaan, ymmärtävät kyllä, mutta eivät uskalla puhua.

kotimaassa, niin vaikea olla päästämättä. Ja vaikea myös saada sopimus,

jossa toisen kotimaan tapaamisia ei olisi. Pitää olla selkää näyttöä, että kaappausuhka todellinen.

Pystytkö pitämään yhteyttä lapsiin matkan aikana?Meillä oli puhetta, että mies lähtisi kesällä käymään sukulaisissa (ei kotimaassaan asti kuitenkaan) keskimmäisen kanssa. Matka kuitenkin näyttää nyt jäävän seuraavaan kesään, joskin olisin mielelläni heidät matkaan päästänyt. Meillä mies pitää Suomea parhaana mahdollisena maana kasvattaa lapset, joten riskiä kaappaukselle tulisi tuskin jos sattuisimme joskus eroamaan.Joskus olemme näistä asioista keskustelleet miehen kanssa, eikä hän ole koskaan ymmärtänyt kuinka kukaan tekisi lapselleen moista. Useinhan lapsi viedään näissä tapauksissa maahan, joka ei ole kovin turvallinen, eikä lapsen kouluttaminenkaan ole sieltä helpoimmasta päästä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat