Vierailija

* jatkuva toisten ihmisten kyttääminen ja sitte toisten asioiden miettiminen " tolla varmasti menee huonosti parisuhteessa, sen näkee jo kilometrin päähän"* krooninen kateus toisten parisuhteesta, urasta, koulutuksesta, sosiaalilista taidoista & suosiosta, asunnosta, vaatteista, kesämökistä, autoista, lapsien koulu-harrastusmenestyksestä, vartalosta, kauneudesta, muodikkuudesta jne (lista on loputon)* ilkeys, piikittely, helposti loukkaantuminen (jos saa suoraa palautetta), piiloviestiminen ts. vihjaaminen esim. keskusteluissa* jatkuva juoruaminen ja ylikiinnostuminen juoruista työkavereisa, tutuista, kavereista jne...* toisten ihmisten tekojen/käytöksen/päätösten varma " analysointi" ja niistä tehnyt varmat " johtopäätökset"

YÖKS YÖKS! *oksentaa*Nim. työkavereiden akkamaisuuteen kyllästynyt. Olisipa meillä töissä enemmän miehiä!!!

Kommentit (10)

halveksin heitä ja heidän pikkusieluisuuttaan. Haluvat aina ajatella pahaa kanssaihmisistään (juoru on sitä mehevämpi mitä ilkempi heidän mielestään:(((

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä tunnen monta TOSImiestä, jotka ei sorru tollasiin tyhjänpäiväisyyksiin.

Mutta jos noin käyttäytyy, niin täyhtyyhän taustalla olla PAHA OLO.

Pitäis ehkä ymmärtää, mutta ei jaksa.

Kuulosti aivan entisten " työkavereideni" piirteiltä. Nostin silloin kytkintä ja lähdin, sillä alkoi vanne kiristää päätä todella pahasti!! Yhteenkään naisvaltaiseen työpaikkaan en enää mene, sen verran sairasta voi meno todellakin olla! Sitä ei voi edes käsittää, jollei ole itse ollut keskellä sitä farssia...Yksikin niistä akoista " tiesi" aivan SAIRAALLOISEN tarkkaan kaiken maailman tutuntuttujenkin asiat kaikenmaailman pikkuyksityiskohtia myöten. Siis luuli tietävänsä, ja tosiaan itse uskovan luulonsa. Ja uskoihan niitä sen sepustuksia sitten muutkin, koska henkilö osaa olla melko vakuuttava, ns. " sosiaalinen taituri" ... Mikä ihme on ihmisessä vialla, jos suusta ei tule muuta kuin toisten ihmisten yksityisasioiden spekulointia?!?!Saattaisin jopa sääliä tuollaista, jollen olisi aivan liian raivoissani ja suorastaan pahoinvoiva tuota tyyppiä ajatellessani.

etenkin kun täällä haukutaan kaikkia mahdollisia julkkisnaisia. miksi me naiset olemme toisillemme niin älyttömän armottomia? Halonen jatkoon!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat