Vierailija

Tunnen vain satunnaisia liikkeitä ja nyt ollaan jo aika pitkälä raskaudessa. Tuleva pelottaa, keskenmeno takana ja ihan hirveä olo kun luin kohtukuolemista yms. Pieni esikoinen onneksi pitää liikkeessä. Milloin te muut ootte tunteneet liikkeitä, paljonko ja kuinka usein? Voisiko joku auttaa??-Mimmi-78

Kommentit (16)

kun kaksosia odotin, istukka oli edessä, eikä liikkeitä tosiaan tuntunut!kateellisena luin täältäkin, kuinka muut kaksosten odottajat tunsivat koko ajan potkuja ja tiesivät kumpi potkii.

minulla ei ollut hajuakaan.

vasta rv30 eteenpäin tiesin kumpi liikkuu. en olisi kyllä tiennyt, ellei ultraava lääkäri/kätilö olisi kertonut mitenpäin vauvat ovat mahassa.a-vauva oli raivotarjonnassa, b-vauva oli poikittain ylävatsalla. ja vain vatsan oikeassa yläkulmassa näkyi joskus liikehdintää.ja ihan terveet vauvat syntyivät! enkä enää synnytyksen jälkeen ihmetellyt miksei liikkeitä tuntunut. istukka painoi yli 1kg, ja oli järjettömän ison näköinen!eipä olisi mikään potku sen läpi näkynyt..:)että ole huoleti, eiköhän vauva ihan terve ole!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Opin onneksi tuntemaan vauvan rytmin ja tiesin, mihin aikaan liikkeitä odottaa. Sieltä syntyi sitten pieni ja erittäin rauhallinen tyttövauva.

vaimensi tuntemista, mutta ei vauva muutenkaan paljoa liikkunut. En ollut lopulta huolissani, kun se tuntui tälle vauvalle olevan tyypillistä. Ja niin syntyikin täysin terve tyttö!

Monet erityisesti esikoista odottavat saattavat tuntea liikkeitä vasta rv20, itse aloin tuntea liikkeitä vasta vähän tuostakin myöhemmin. Ne voimistui vasta sitten myöhemmin, eikä meilläkään mikään touhutoukka siellä ollut, aika rauhallista oli koko ajan. Jos neuvolassa sydänäänet kuuluu ja kaikki muuten tuntuu olevan ok, niin älä huolestu.

Käy neuvolassa kuunteluttaan sydänäänet jos huolestuttaa? Täältä oon myös lukenu että juo jotain sokerista ja menee kyljelleen maate niin pitäs vauvelinkin herätä..Äläkä rassaa ittees millään kohtukuolema kertomuksilla, hyvin se menee.

Liikkuu yleensä iltasin ja viikoilla 20-25 kevyitä liikkeitä...Aina ei ees huomannu millon liikkui! Nou hätä.

p.s älä lue niitä tarinoita...

Saattoi olla liki koko päivän hissuksiin ja illalla vasta hieman ilmoitti itsestään. Ja rauhallinen on vieläkin, oikein iloinen ja tyytyväinen vauveli eikä turhia kitise! Neuvolalääkäri sanoi, että hänen mielestään ja kokemuksestaan tuota tulevaa luonnetta voi jo vähän ennakoida maha-ajoista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat