Seuraa 

Mulla on nyt viikon ajan lähes joka yö tullut kivuliaita supistuksia jonkin verran. Viime yönä tuli reilun tunnin ajan säännöllisesti 10min välein, mutta laantuivat sitten.

Hieman hermostuttaa, kun viikkoja vasta 30+0 ja kohdunkaula 2cm,pehmeä ja sormelle auki. Eilen kävin synnärillä, mutta silloin supistuksilla ei ollut ollut vaikutusta edelliseen.

Lähinnä vaivaa tämä epätietoisuus, ei jatkuvasti jaksaisi rampata synnärillä toteamassa, että tilanne ennallaan, mikä tietysti vielä tässä vaiheessa hyvä, mutta toisaalta en myöskään nyt tiedä, milloin on syytä huolestua... =(

Anteeksi sekava sepustus...pixi

Kommentit (1)

toisilla vaan tuntuu olevan noita supistuksia jo hyvin varhaisessa vaiheessa, eikä ne kuitenkaan tarkoita, että synnytys ennen aikojaan käynnistyis. Ainakin muutamalla tutulla on ollut vastaava tilanne, ja molemmilla synnytys käynnistyi vasta kun rv yli 40. Pääasia varmasti on, että ne supistukset loppuu, jos ne vaan jatkuu ja kovenee, tai lapsivedet menee, niin silloin tietysti lähtisin sairaalaan. Soita vaikka sinne synnärille, jos vielä supistuksia tulee ja varmaan jossain vaiheessa kannattaa tarkistuttaa tilanne, onko edistystä tapahtunut. Yritä rentoutua! Uskoisn kuitenkin, että ihan rauhassa saat odotella synnytystä täysille viikoille asti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat