Vierailija

Hei!Aletaan olla tosi väsyneitä tähän sairastelurumpaan...Kertokaa lohdutuksen sanoja tai muita kokemuksia onko teillä ollut tällaista.Eli syyskuun lopulla ensimmäinen kuume, siitä paranuttiin.Sitten parin viikon päästä toinen kuume ja sillon siihen liittyi kouristuksia. Jouduttiin sairaalaan, siellä 3päivää. Jälkitautina korvatulehdus.

Sitten parani siitä. No taas parin viikon päästä nousi taas kuume ja korvatulehdus. Ja muutaman päivän päästä kuume laski. Sitten oli pitkä jakso että oltiin terveitä, n.1kk.

Juolukuun alussa kauhea yskä ja nuha. 23.12 taas korkea kuume, jota kesti 4päivää. Sitten neljä kuumeetonta päivää välissä ja taas kuume nousi....sitä kesti kaksi päivää...sitten kaksi kuumeetonta päivää...ja taas yhden päivän kestävä kuume. Korvat puhtaat ja keuhkot myös. Nyt neiti on suht terve kaksi päivää. Tänään 37.7 takapuolesta mitattuna ja silloinkin oli aamulla saanut pronaxenin.

Jatkuvaa " kyttäilyä" tämä on tuon kuumeen kanssa....zzzzz.Hampaita puuttuu enää suusta kaksi alhaalta ja perhepäivähoidossa aloitti elokuussa.Onko tämä siis ns. normaalia ikään kuuluvaa sairastelua vai onko syytä olla huolissaan jostain muusta???????????

Kertokaa pikaisesti kokemuksia!

Tuntuu että pää hajoaa justiinsa (siis äitin ja isin päät)!Todella paljon kiitoksia niille jotka jaksavat ja kerkeävät vastaamaan!!!!

Kommentit (1)

Hyvä kuitenkin että on pph:lla. Ite lykkäsin 1,5v:n hoitoonviemistä kun sairasteli jo kotona ollessaan niin paljon. Meillä pahinta oli 0-14 kuisena, nyt on ollut jo puoli vuotta ilman infektion infektiota. Ei taida kuin aika auttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat