Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Miten olette hoitaneet raskausaikana tullutta ja imetysaikana jatkuvaa ihottumaa? Minulla on ollut hyvä iho siihen asti kunnes tulin raskaaksi. Ensin alkoi "kukkia" hiusraja ja sitten näpyt tulivat leukaan. Nyt vauvani on reilut 2 kk vanha (täysimetyksellä) ja leukani sekä nenän alapuoli on punoittavan ja kuivan ihottuman peitossa. Olen voidellut ihoa apteekista saatavalla Ceralan-voiteella sekä välillä Hydrokortison 0,5%:lla, mutta eivät oikein tunnu auttavan. Mikä teillä on auttanut? Vai aikako tämän vain parantaa?

Kommentit (4)

Apteekissa myydään sellaista kun Becur Repair (vaahtomainen), joka kuulemani mukaan on hyvää. Itse en oo vielä testannu, mutta aattelin kyllä ostaa.Pia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oletko käynyt lääkärillä?

Kannattaisi käydä ihotautilääkärillä.Itselleni tuli raskausaikana raskausihottuma.. Kävin ihotautilääkärillä, kun ei mitkään kikat tehonneet... Sain lähetteen valohoitoon ja se auttoi tosi paljon!

Ihottuma hävisi kyllä raskauden jälkeen täysin.

Itselläni ihottumaa oli molemmissa käsissä olkapäästä ranteeseen. Kutisi kovasti, oli nokkosihottuman oloista sekä pientä näppyä myös.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat