Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis ihan kaikki eikä vain normaalihintaiset kuten monesti alessa on.Nyt vasta katsoin tarkemmin tuon mainoksen ja sanotaan ainakin että kaikki ois, kävikö kukaan?Harmittaa kyllä jos näin oli, ois pitäny ostaa kivojen villahaalari(ne ei koskaan kunnon tarjouksessa) ja toppahattua ja vaikka mitä. Harmi!

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja kaamea ryysis jo puolikymmeneltä. Sain kuitenkin mitä hain, juuri kans kivojen villaa, oli vain muutama enää jäljellä. Ja sukkahousuja ja reiman kinttaita. Ei kyllä käyny kateeksi kaksostenvaunuja tungoksessa lykkiviä, onneksi omat muksut oli mummilassa.

Tosin kun kävin iltapäivällä niin porukkaa oli paljon mutta vaatteita ei enää jäljellä juuri mitään. Ainakaan sisävaatteita 1-2v:lle. Toppavaatteita näytti olevan aika paljon.

Olin aamusta asialla ja sain monenlaista tarpeellista lapsille ja itselleni Anitan hyviä imetysrintsareita. Melkoinen hulabaloo kyllä oli... klo 11 aikaan kassalle meni kaksi 20m jonoa. Olis ollu mielenkiintoista nähdä liike sulkemisaikaan, mitähän siellä oli jäljellä :o)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat