Vierailija

Hyvät ihmiset, olisi jo korkea aika saada Suomelle kunnon presidentti. Jos et ole vielä äänestänyt, niin muista: NUMERO 7!!!

Kommentit (14)


Niinistö on paras presidentti Suomelle. Vanhanen on paras pääministeri Suomelle.Älkää nyt hyvät ihmiset äänestäkö Heinäluomasta uutta pääministeriä.SOSIALISTIEN VALTA TÄYTYY NUJERTAA. ALAS HALONEN, ALAS HEINÄLUOMA!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


pääministeri valittaisiin asianmukaisesti..,

mikäli Vanhanen voittaisi pressavaalit

ja toivottavasti voittaa =).
Kuten perustuslakikriisistä näimme tämä ylioppilas on valmis polkemaan demokratiaa ja parlamentarismia saadakseen äärisosialistit valtaan, todennäköisesti hän saisi lyhyessäkin ajassa pääministerinä suurta tuhoa aikaan.Älkää nyt hyvät ihmiset äänestäkö sosialisteja. He ovat vastuussa siitä, että kansa köyhtyy köyhtymistään, voi yhä huonommin, yrittäjiä vainotaan ja yrittäminen ja työnteko ei kannata.Sosialistit ovat aina pyrkineet sosialistiseen diktatuurin, SDP pyrkii siihen parlamentarisin keinoin. Älkää nyt hyvät ihmiset äänestäkö itsellenne tulevaisuutta, jossa sosialistit ja Putin määrää. Älkää! On kyse Suomesta ja Suomen ja lapsienne tulevaisuudesta. Sosialistit eivät välitä yksilönoikeuksista, heille kansa on massaa, jotta voi kusettaa ja monottaa päähän ja jotka kahmivat valtion omaisuutta omiin pohjattomiin taskuihinsa. (Fortumin optiot)

niin eikö meidän kannattaisi nyt ekalla äänestää Vanhasta.

Tarja saa kuitenkin tarpeeksi ääniä ja menee jos ei ekalla niin tokalla läpi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat