Seuraa 

Äp-laatikon peitto on niin tajuttoman iso, enkä tiedä mistä oikeen löytys pienempiä peittoja, joten

-Millä ootte ratkaissut asian??

Tarkoitus olis kuitenkin nukuttaa vauva alussa siinä.

Kommentit (5)

Ostin kangaskaupasta sellaista vanukangasta joka oli tarkoitettu vauvoille. Leikkasin sopivan ja surautin saumurilla. Lakanan palaa kätin sen kanssa. Oishan voinu vielä askarrella pienen pussilakanankin mutta iski laiskuus.

Meillä oli äp:sta tehdyssä sängyssä pojalla Anttilasta ostettu vauvojen fleece-viltti, hintaa noin 5 euroa. Myöhemmin sama viltti on toiminut leikkialustana kyläreissuilla ja peittona rattaissa. Itse asiassa meillä on noita vilttejä kaksi, kun toinen on pesussa, on toinen käytössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poika on aika viluinen, joten hänet saa ihanasti taiteltua lämpöisen peiton suojiin. Ja alla vielä ohut villapeitto... Joten saattaa toimia ihan hyvin, jos vauva pitää lämpimästä :)

Eli meidän vauva (2 kk) käyttää vauvankopassaan peittona pehmeää pientä froteepyyhettä, jossa on " pussilakanana" tyynyliina, ovat aika lailla saman kokoiset. Vauva on nukkuessaan kääritty kapaloon, joten ei tarvitse kovin paksua peittoa ja koko on juuri sopiva vauvankoppaan, voisin kuvitella että sopii aika hyvin äp:n laatikkoonkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat