Vierailija

Olen aloittelemassa Low Carb-ruokavaliota eli karppausta, mutta on tässä opiskelemista. Hirvittää lorauttaa öljyä ja pannulle voita yms. Mutta kokeillaan, vain kun saisi nyt tarpeeksi tietoa. Iltapaäivällä tuli hetki jolloin en oikeasti tiennyt mitä ihmettä mä nyt voin syödä! Ennen olisi tehnyt leivän painonvartijoiden malliin.Kävin karppaajien sivulla, mutta tuntui että herätti lisää kysymyksiä.Miten paljon voita voi käyttää? Jos syö esim. pihvin, voiko myöh. päivällä syödä vielä broileria, kalaa ja kuinka paljon?

Kommentit (15)

hassua ettet tietäny metukkaa.mut ehkä se on vaan itelle niin itsestäänselvä sana:) no mut eihän sitä kaikkee voi tietää..hyvö se on täs naureskella,ku ei itekkää tiiä tost jogurtist..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei sen ruuan tarvi uida rasvassa, mutta sitä täytyy käytää enempi ko paikkarit lupaa...

Missään nimessä ei saa jättää hiilareita ja rasvaa pois! Eihän kukaan pelkällä proteiinillä ja salaatilla elä!! kalorit jää aivan liian vähäisiksi.Lähtökohdaksi vähintään puolikiloa kasviksia ja puoli kiloa proteiini ruokaa sanovat. Eli kyllä siihen saa syödä pari liha ruokaa että sen saa täyteen... siksi kai syövät paljon kananmunia...

Vierailija:

Lainaus:


Voiko esim. tofu-jätskiä syödä? Siinäkin on paljon sokeria...se on nyt kokonaan pannassa. Onhan mansikassakin hiilareita?
Kermavanilijajätsiä voi vähän syödä, ja jätskiautossa myydään sokeritonta kermajätskiä, se on hyvä, jätä vain se vohvelisyömättä...http://www.fineli.fi/topfoods.php?compid=2034&fuclass=all&specdiet=none&...

Tuolta näet eri vihannesten yms. hiilaripitoisuudet.Mutta pääsääntönä voit syödä marjoja ja vihanneksia rajattomasti.

Hedelmiä vähän.

Tietenkin jos alat sille 2 viikon tiukalle kuurille niin menee rankemmaksi, mutta olen saanut ihan hyviä tuloksia aikaan pelkästään jättämällä suurimmat hiilari lähteet pois.

Pelastit mun huomisenkin päivän. Kiva kun joku vastaa noin selkeästi...tahtoo olla tieteellistä (tutkimuksia yms.) jollain sivuilla nuo asiat.

Esim. oliiviöljyn käytön ymmärrän hyvin ja proteiinien saannin tärkeyden, sekä vihannekset ja kasvikset. Tarkoitus on ilmeisesti että elimistä saa sulatettavakseen kunnon tavaraa kaiken moskan sijaan. Esim. lihat korvaavat ylimääräisiä hiilareita, mitä tulee helposti hirvittävästi. Voi on puhdas luonnon tuote ja pannulla ei muutu härskiksi ns. huonoksi rasvaksi. Hedelmät nostaa liian nopeasti verensokeria ja sit tulee liikkaa insuliinia joka taas laskee liikaa verensokeria, kuten tekee muut huonot hiilarit (Gli-arvo).

käykö maitorahka karppaajille? siinä on paljon proteiinia ja vähän hiilihydraatteja ja on vielä vähärasvaistakin.en tosiaan tiedä karppauksesta mitään tarkempaa mutta eikös siinä ole ideana syödä paljon proteiineja ja jättää hiilarit pois? mitä nuo rasvat sitten tekee, eikö voi syödä vähärasvaista proteiinipitoista ruokaa?tuo on todella epäterveellinen ruokavalio sydän- ja verisuonitautien kannalta pidemmän päälle jos syö kovia eläinrasvoja runsaasti joka päivä... eli mennäänköhän siinä ojasta allikkoon kun ylipainosta aiheutuvat terveyshaitat vaihtuvat vaan väärän ruokavalion aiheuttamiin terveyshaittoihin?

Riippuu onko kaupan valikoimissa, mutta ei mikään erikoistuote. Ruotsissa kuulema euron halvempaa :)Voita käytän paistamiseen ja oliiviöljyä myös. Yhtä aikaa pannuun. Ruuasta tulee minusta ihmeellistä jos paistan sen vain öljyssä.

Salaattikastikkeenakin öljy. Että kyllä sitä mene aika paljon, verrattuna paikkareihin. Mutta varmaan samanverran ko " normaaleilla ihmisilla" . Eli en uita ruokia rasvassa.Mietippä esimerkiksi leivitetyt pihvit, kuinka paljon niiden paistamiseen menee rasvaa? ja sitten ko paistat pihvin ilman leivitystä niin eihän siihen saa meneen sitä rasvaa niin paljon...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat