Vierailija

Meillä on 2 lasta, kohta 4 v ja 1 v. Esikoinen oppi juuri nukahtamaan ja nukkumaan omassa huoneessaan kunnes kuopus tuli taloon. Siirrettiin kuopus esikoisen huoneeseen nuorimman ollessa 6 kk. Siitä lähtien meidän nukuttamiset on ollut mitä sattuu..

Kuopus nukahtaa omaan sänkyyn (pikkuisen itkua turauttaen, max 5 min) ja haluaa nukkua pimeässä. Parhaiten nukahtaa jo ovi on kiinni ja on mahd hiljaista. Esikoisen nukahtaminen on juuri toistepäin: vaatii ehdottomasti valon (pelkää pimeää) ja saa olla ääntä vähän että saa unen.

Yleensä ollaan tehty niin, että esikko on tullut meidän sänkyyn lukemaan, johon sit yleensä nukahtaa. Kerran on onnistunut niin että kun kuopus nukahtaa esikoinen kipittää omaan sänkyyn. Tässä on sitten harmina se, että kuopus on herkkäuninen ja herää yleensä kun esikoisen lamppu syttyy.

Mitä ihmettä tässä tekis? Huoneita ei ole tarpeeksi että lapsia laittaisi eri huoneeseen ja toisaalta haluaisi jo esikoisenkin nukkuvan omassa huoneessaan eikä meidän sängyssä - toisaalta eihän se viereen tule ellei ole asiaa. Onko jollain vinkkejä?

Kommentit (2)

eli isompi ensin nukkumaan ja pienempi vasta myöhemmin. Vastaava uniaika sitten ylimääräisinä päiväunina...

tai sitten alat ihan reilusti nukuttaa eli istut siellä pimeässä ja pidät esikoista kädestä tai vaikka rapsuttelet selkää ettei pelkää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat