Vierailija

Viime yönä herätteli tunnin välein ja äskenkin päikkäreiltä heräsi kauhealla huudolla. Hampaita? Mitään ei ikenissä näy.

Kommentit (5)

Tiedän toki imetyksen edut. TOsin nyt 5-v lapsi ei ole paria pikkunuhaa lukuunottamatta ollut sairaana. Ne edut on lähinnä tilastollisia. Oman kokemukseni pohjalta (lääkäri) lähinnä runsaasti sairastelevia ovat pitkään imetetyt lapset, korvikelapset ovat terveitä.

muuta keksi, on silti olemassa monta monta muuta ratkaisua kuin imetyksen lopettaminen. Nykysuositusten mukaan 6kk kohdalla imetys on vasta puolessa välissä.Hampaat voivat vaivata vauvaa, vaikkei niitä vielä näykään. Mutta yleensä silloin kuitenkin ikenet ovat pullistuneet, siis että kyllä huomaa jotain olevan tapahtumassa.Jos ei ikenet pullota, niin oletko katsonut, onko sammasta, haavoja tai muuta mikä voisi tuntua suussa inhottavalta? Onko muuten terveenä? Joissain infektiotaudeissa voi tulla suuhun kipeitä rakkoja.Voi myös olla, että tissien kalvaminen ja itkut eivät liity mitenkään toisiinsa. Kalvaminen voi olla vaan sitä, että on keksinyt että niinkin voi tehdä ja itkut sitten jotain muuta.Ainn kun ottaa tissistä kiinni niin että sattuu, irrota ote ja sano määrätietoisesti mutta ystävällisesti "ei". Tsemppiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että vaikka SINÄ et tuossa tilanteessa löytänyt muuta ratkaisua kuin imetyksen lopettamisen, toisinkin voi ja kannattaa toimia.Mutta toki olet täällä tuputtamassa muille samaa ratkaisua kuin itse teit, vaikka imetykset edut tiedetään. Ja sekin tiedetään, että ongelmiakin imetyksessä tulee. Toiset vaan tietää paremmin, miten ne ratkaistaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat