Vierailija
http://www.punikkila.fi/Klikatkaa kuvia ja katsokaa mitä tekstiä löytyy. Klikatkaa myös sitä humalaista kaatunuttaVastapainona Porvarlahti. Käykää samat rakennukset läpi.Karikatyyrejä kumpikin, mutta jos tästä ei aukea teille sosialistisen systeemin ja vapaan länsimaisen demokratian ero, niin sitten syyttäkää vaan itseänne.Niinistö presidentiksi, niin saadaan tämä kammottava sosialistinen DDR-Suomi, jossa sosialistimedia kusettaa ja manipuloi kansaa valhegallupeillaan nujerrettua. Nämä ovat ehkä kaikkien aikojen törkeimmät vaalit mitä on koskaan nähty kiitos Halosen kuuden vuoden, jonka aikana hän on juntannut valtaan ja korkeisiin virkoihin sosialistitovereitaan ja Suomi on muuttunut yhä sosialistisemmaksi. En usko, että edes vaalit ovat rehelliset. Itse äänestän vasta vaalipäivänä, koska silloin vaaliuurnalla on valvojia useista puolueista. Ennakkoäänille voi kuljetuksen ja säilytyksen aikana tapahtua mitä vain.Kommentit (13)

Ei ole tohtorinkaan mukava istua likaisessa kopissa ja jonkun se tiekin sen työmatkan alle on rakennettava... Kun ei kaikki vaan voi olla tohtoreita ja yrittäjiä, niín kivaa kuin se oiskin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Sosialistikommunistien aika on toivottavasti loppumassa, sillä Internet muuttaa tiedonvälitystä. Suuret ikäluokat lukevat ja uskovat enimmäkseen vielä jotain Hesaria, joka ajoittain julistaa 500 % kannatusta demari/vasemmistoehdokkaille.Kiinassahan sananvapautta ei enää ole, ettei kansa vain saisi tietää totuutta.
Internet on tällä hetkellä ainoa vapaa media, jossa kansalla on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin ja jossa näkyykin kansalaismielipide, mikä on räikeässä ristiriidassa sosialistimedian ja Erkon median esittämän " totuuden" kanssa. Ja mikä parasta, internetissä propagandan voi ohittaa, eikä sille tarvitse altistua. Toki joillakin keskustelupalstoilla keskustelua yritetään rajoittaa sensuurilla (HS, IS), mutta aina löytyy uusia keskustelukanavia ja palvelimia. Internettiä on mahdotonta hallita kuten sosialistinen toimittajajoukko hallitsee keskeisiä tiedotusvälineitä Suomessa. Internet on myös avannut etenkin nuoremman ikäpolven silmiä tälle valtiovallan harjoittamalle propagandalle ja monista on tullut sille jo immuuneja, tosin juuri suuriin ikäluokkiin ja vanhempiin varmaan vieläkin iskee Halosen kansaa aliarvioiva leipää (hernesoppaa) ja sirkushuveja (bumtsibummarkoa) kansalle ääntenkalastustyyli.Satuitteko lukemaan City-lehdestä, kuinka sosialistinen valtamedia kohtelee ehdokkaita. Halosesta esitettiin kaikkein eniten myönteisiä juttuja. Niinistöä ja Vanhasta valtamedia yritti nujertaa kaikin tavoin.Tässä maassa valta on oikeasti todella pienellä piirillä. Sosialisti-Erkolla on rajattomasti valtaa ja hän on päättänyt sosialistivallan säilymiseksi saada Halosen toiselle kaudelle millä hyvänsä. Myös Venäjällä on näppinsä pelissä ja Venäjän ehdokas on luonnollisesti myös Halonen, koska Putin ei halua Suomeen liian " länsimielistä" johtajaa.Minä myös uskon internetin vaikuttavan näiden vaalien lopputulokseen. Tässä valitaan kuitenkin Suomen kansalle presidenttiä.


Kuten Niinistö sanoo, ei ole oikeistolaista työtä tai vasemmistolaista työtä, on vain työtä. Ja jotta olisi rahaa siihen hyvinvointiyhteiskuntaan, työnteko ja yrittäminen tulee tehdä mielekkääksi ja kannattavaksi, sillä Suomi säilyy vain työtä tekemällä. Ei ne rahat ilmaiseksi taivaasta tipu.Niinistö yhdistää kansaa, Halonen repii kansaa tälläkin hetkellä hyvin, hyvin kahtia.Halonen on SDP/SAK-vallan keulakuva. SAK/SDP-vallan tarkoituksena on ylläpitää itsetarkoituksellisesti kuilua työntekijöiden ja palkansaajien välillä, toisin sanoen pitää palkat alhaalla, koska näin sataa rahaa sosialistieliitin laariin, jotka itse asiassa ovat kahmineet itselleen johtopaikat valtionyhtiöiden johtoportaasta ja yhteiskunnan ylimmiltä palleilta. He eivät jaksa/osaa tehdä mitään rahansa eteen, he odottavat, että kansa kustantaa heille heidän ökyelintasonsa.Uskokaa jo. Sosialistit eivät ole koskaan olleet pienituloisen tai palkansaajien asialla, vaan sosialistieliitin asialla. Katsokaa Heinäluomaa ja Tuomiojaa, heidän salkkunsa pullistelevat satojen tuhansien eurojen edestä osakkeita. Ay-johtajat tienaavat väh. 100 000 euroa vuodessa. Paperiliiton johtaja Ahonen tienaa 100 000 euroa vuodessa. Halonen tienaa enemmän kuin Chirac ja Schröder.ÄLKÄÄ NYT HYVÄT IHMISET ANTAKO KUSETTAA ITSEÄNNE!

Niin... Siinä, missä muut ehdokkaat ottavat osaa nettikyselyihin ym. toimiin, niin Halonen ei uskalla kuin esiintyä demarien vetämän YLEn ohjelmissa.Ehkä tässä joudutaan vielä näistä seniilien ukkojen ja akkojen äänivallasta (suuret ikäluokat) kärsimään, ne kun eivät enimmäkseen ymmärrä eivätkä edes ole kiinnostuneet ottamaan selvää asioista.Kuitenkin, toivokaamme, että Suomessa säilyy sananvapaus. Muutamien vuosien kuluttua jollakin Hesarilla / YLEn uutisilla ei ole enää nykyistä mielipiteidenohjausvaltaa.

Vierailija:

Lainaus:


Ei ole tohtorinkaan mukava istua likaisessa kopissa ja jonkun se tiekin sen työmatkan alle on rakennettava... Kun ei kaikki vaan voi olla tohtoreita ja yrittäjiä, niín kivaa kuin se oiskin.
Porvarlahdessa on erilaisia ammattinharjoittajia ja yrittäjiä, yhteistä on se, että työntekeminen on kannattavaa, koska kuluttajilla on ostovoimaa palveluiden ostamiseen. Hyvin työnsä tekevät tienaavat tietysti paremmin ja huonommin työnsä tekevät huonommin.Tee-se-itse-aina ajattelu on vihoviimeistä, koska se ei työllistä ketään. Jos kukaan ei koskaan osta mitään eikä näin ollen palveluille ole kysyntää, ei ole myöskään työtä ja työpaikkoja. Työtä ei ole, jos joku ei tarvitse työtäsi. Siksi Suomessa menee tällä hetkellä niin huonosti, pienien palkkojen, korkeiden verojen, korkeiden hintojen, korkeiden asuntojen hintojen ja huonon ostovoiman myötä ihmisillä ei ole varaa kuin välttämättömimpään tai halvimpaan. Näin ei synny työpaikkoja ja työtä, koska niille ei ole kysyntää. Siksi yrittäminen on hiipunut, suomalaisilla menee yhä huonommin ja köyhät köyhtyvät. Täysin Halosen ja tämän sosialistisen politiikan ansioista.Hyvinvoinnin ja elintason takaa se, että ihmisillä on ostovoimaa, ihmiset kuluttavat ja näin syntyy kysyntää ja uusia työpaikkoja ja työtä, mikä tuo taas lisää hyvinvointia ja elintasoa.Minä en ole köyhänä ja velkaisena onnellinen, kun joka pennin saa miettiä. Ehkä joku on. Minä en ole.

Sosialistikommunistien aika on toivottavasti loppumassa, sillä Internet muuttaa tiedonvälitystä. Suuret ikäluokat lukevat ja uskovat enimmäkseen vielä jotain Hesaria, joka ajoittain julistaa 500 % kannatusta demari/vasemmistoehdokkaille.Kiinassahan sananvapautta ei enää ole, ettei kansa vain saisi tietää totuutta.

Vierailija:

Lainaus:
Satuitteko lukemaan City-lehdestä, kuinka sosialistinen valtamedia kohtelee ehdokkaita. Halosesta esitettiin kaikkein eniten myönteisiä juttuja. Niinistöä ja Vanhasta valtamedia yritti nujertaa kaikin tavoin.Tässä maassa valta on oikeasti todella pienellä piirillä. Sosialisti-Erkolla on rajattomasti valtaa ja hän on päättänyt sosialistivallan säilymiseksi saada Halosen toiselle kaudelle millä hyvänsä. Myös Venäjällä on näppinsä pelissä ja Venäjän ehdokas on luonnollisesti myös Halonen, koska Putin ei halua Suomeen liian " länsimielistä" johtajaa.Minä myös uskon internetin vaikuttavan näiden vaalien lopputulokseen. Tässä valitaan kuitenkin Suomen kansalle presidenttiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat