Vierailija
Sopii vain kysyä mitä ihmeen pastoriksi tekeytyneitä pervoja siellä Halosen leirissä oikein pyörii.Tarjarockin perustaja ja taiteellinen johtaja, helsinkiläinen nuorisopastori Haka Kekäläinen kertoo:" Musiikkiesitys kesti noin 25 minuuttia. Esityksen lopuksi Jan Vilhelm riisuutui ja soitti alasti kitaralla minuutin kestäneen biisin. Tämän jälkeen lavalle nousi taiteilijan kaveri, joka löi häntä pari kertaa ruoskamaisesti vyöllä selkään. Lyönnit olivat ihan nättejä, eikä mitään jälkiä syntynyt- Minusta ei ole mitään ihmeellistä siinä, että nuori, kaunis poika riisuutuu alasti. Onhan alastomia ihmisiä nähty lavalla ennenkin. Ruoskintajuttu oli ajatuksia herättävä kohtaus, Kekäläinen puolustaa."" Pastori" ei näe mitään ihmeellistä siinä, että " kaunis nuori poika" riisutaan alastomaksi ja häntä ruoskitaan?SETAN SM-PERVO-PEDOFIILI-OSASTOLTAKO SE HALONEN VAALIKAMPANJAANSA JENGIÄ HAALII?

Kommentit (3)

Oli jokunen vuosi sitten telkkarissa puhumassa aiheesta kun oli yhtäkkiä vain ottanut ja jättänyt vaimonsa.

Kaikki syy oli _tietysti_ ex-rouvassa kun Haka-reppana ei vaan enää kestänyt ja yksi kaunis päivä oli kerännyt kamppeensa ja häipynyt (uuden eukon matkaan tietenkin).

En valitettavasti enää muista tarkkaan, mutta kovin Haka esitti itsensä uhrina ja rassukkana kun sitten exä ei kovin hyvin ollut ottanut tätä yhtäkkistä lähtöäkään..Muistan vain, miten kusipäisenä sikana pidin tuota miestä (en ollut aiemmin kuullutkaan hänestä) ja järkytyin joskus kun yhdistin hänen olevan sama henkilö kuin tämä pastori!
Tarja-Rockin perustaja on tuo Haka Kekäläinen ja hän oli itse sinne tämän Jan Vilhelmin " nuoren, kauniin pojan" järjestänyt esiintymään. Joten ihan itse ovat soppansa keittäneet.Eikö teistä ole epäilyttävää, että Halosen kannattajajoukoissa oleva nuorisopastori puhuu " kauniista, nuoresta pojasta" . Minusta on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

en ole todellakaan hänen kannattajansa, vaan äänestän niinistöä. mutta harmittaa, että näin alhaisilla keinoilla yritetään saada itselle mainetta ja kunniaa ja yritetään sabotoida halosen kampanjaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat