Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mistä näitä onkin alkanut ilmaantua? Roihuava rakkaus, sitten 2 lasta saatuna ja asunto/talo ostettuna. Ja sitten jonkin ajan kuluttua ero! Onko tämä jotain 30-kympin kriisiä... näissäkään tapauksissa ei ulospäin ole näkynyt mitään ihmeempää. Toki eihän kukaan muu voi suhteen sisältöä tietää...Itsellänikin on välillä ilmaantunut villejä ajatuksia, mutta pidän huolen siitä että vain ajatuksina pysyvät. Yrittävätkö kaikki tarpeeksi vai erotaanko liian hepposin perustein? Kamala tulevaisuus, muuto johonkin vuokrakämppään ja alentuva elintaso tiedossa näissäkin kuulemissani tapauksissa ja uuden kumppanit kierrossa pian eron jälkeen... huiiiii.......

Sivut

Kommentit (26)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

johtuu siitä että on oltu yhdessä vain lasten takia. Sitä voi sitten miettiä onko kannattanut heittää elämänsä parhaat vuodet hukkaan väärän ihmisen kanssa. Omat vanhempani tekivät näin enkä ole iloinen siitä, että tekivät näin minun takiani. En haluaisi olla tällaiseen "syyllinen".

että yhteen mennään liian nuorina/kokemattomina. Perustetaan perhe ja talot/asunnot hankitaan ja........ sitten onkin tyhjyys ja ihmetys siitä, että tässäkö tämä mun elämäni on???

Kannattaa elää se nuoruus kunnolla!! Tapailla vähän useampia ihmisiä ja kokeilla erilaisia asioita.

"Kaikki" varhaisaikuisuuden ystäväpariskunnat on eronneet, joillakin lapsia toisilla ei mutta viimeistään 10-vuoden yhdessäolon jälkeen ovat eronneet.Tässä siis vinkkiä kerrakseen niille, jotka epätoivoisesti haluavat perustaa perheen ja saada "sen täydellisen elämän" nopeasti.

Minä "niputan" nämä tapaukset teinipareiksi siksi, koska tuttavapiirini eronneet ovat juurikin näitä, ja itsekin erosin teininä aloitetusta suhteesta 25 -vuotiaana. Lapsia siihen liittoon ei ollut siunaantunut (onneksi!!!), vaan järkevän puolison aikuisiällä löydettyäni sain lapset hänen kanssaan.Vain yksi teiniliitto, mikä on kestänyt näihin päiviin, löytyy lapsuuskavereiltani, mutta siinäkin nainen vain kärsii ja kärsii jurpomiehestään, koska "erota ei vain voi".Lainaus:

Tuntuu, että monet aikuisina toisensa tavanneet parit mielellään niputtaa kolmekymppisenä eronneet niiksi teinipareiksi. Toki se tuo turvallisuudentunnetta, kun selittää toisten erot jollain sellaisella asialla, joka ei omaa parisuhdetta koske.

Siis että ne ei ymmärrä olevansa yhdessä käytännössä vain lasten takia ja niiden ehdoilla. Sitten onkin elämä ihan sekaisin, kun lapset lähtevät..Mutta varmasti on tietysti niitäkin, jotka ihan tietoisesti näin tekevät.

pitkän, vakavan seurustelun, on puolet eronneet sen aikaisesta kumppanistaan ja puolet taas on onnellisesti naimisissa ja lapsiakin on. Ja oikeasti tarkoitan onnellisesti naimisissa. Yhteistä elämää on näille ihmisille kertynyt jo 15-20 vuotta.

mennään yhteen liian helposti ja nopeasti ja tehdään lapsia ihan surutta eikä mietitä yhtikäs mitään!

Ja sitten kun se arki ei olekaan niin auvoista, sitten erotaan.

ja nykyajan henki sallii yksinhuoltajuuden ynnä muut, on helppo erota.

Mulla tuttavapiirissä useampikin lukiossa tavannut pari eikä heistä ole kukaan eronnut. Muita eronneita lapsiperheitä sitten kyllä on. Monet teiniparit on 15 vuoden yhteisen taipaleensa avulla oppineet ratkaisemaan kriisin jos toisenkin ja päättäneet pitää sitoutumista muita houkutuksia tärkeämpänä.

erosta tänään. Toivottavasti hän uskaltaisi sanoa asiat jotka ihmetyttää ihan ääneen ja kysyä jos on kysyttävää eikä taivastelisi niitä netin keskustelupalstalla.Totuus on kuitenkin se, että monestikkaan ulkopuoliset ei tiedä mitä perheen/parisuhteen sisällä tapahtuu. Paljon on perheväkivaltaa, alkoholismia, tunteettomuutta, pettämistä yms yms. Tuskin monetkaan vain lähtee suhteesta sen kummemmin harkitsematta, koska mukana on myös lapset ja heidän elämä. Kyllä yleensä eroon ihan selkeät syyt, niistä ei ulkopuoliset vain tiedä, eikä tarvikkaan tietää.

jostain kumman syystä juuri pienten lasten vanhemmat eroavat. yhteiseloa pitäisi olla riittävän paljon takana ennenkuin ruvetaan lapsia tekemään ja mennään naimisiin.

olen ollut mieheni kanssa 12v. yhdessä ja meillä oli niin paha kriisi, että äitinikin sanoi, että meidän avioliitto on loppu.

edelleen ollaan yhdessä ja onneksi en lähtenyt lätkimään.

Se on suoraan verrannollista huoraamiseen. Toinen on sietämätön, mutta ei voi elää ilman kahta autoa, joten pyllistää saunan jälkeen perjantaisin?

mahdollisimman nopeasti täydellistä kotia ja perhettä. Nuoruuta voi kokea villisti muutenkin kuin sängystä toiseen hyppimällä.Tuntuu, että monet aikuisina toisensa tavanneet parit mielellään niputtaa kolmekymppisenä eronneet niiksi teinipareiksi. Toki se tuo turvallisuudentunnetta, kun selittää toisten erot jollain sellaisella asialla, joka ei omaa parisuhdetta koske.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat